GNOCCHETTI SORRENTINA
Ingredienser
- 2 pakker RANA Gnocchetti
- 5 dl passerede tomater
- 1 fed hvidløg
- 150 g mozzarella
- 30 g revet Parmigiano Reggiano
- 2 tsk tørret basilikum
- Et par basilikumkviste til at pynte med
- Olivenolie, Extra Virgin
- Salt & peber
START MADLAVNINGEN
Hæld Gnochetti i en ovnfast fad, tilsæt tomatsaucen, riv mozzarellaen og pres den ned i saucen, og top med Parmigiano Reggiano. Gratiner Gnochetti'en i cirka 10-15 minutter, indtil den får fin farve og osten er ordentligt smeltet og "trådig". Pynt med et par friske basilikumkviste.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 2 pakker RANA Gnocchetti
- 5 dl passerede tomater
- 1 fed hvidløg
- 150 g mozzarella
- 30 g revet Parmigiano Reggiano
- 2 tsk tørret basilikum
- - Et par basilikumkviste til at pynte med
- - Olivenolie, Extra Virgin
- - Salt & peber
START MADLAVNINGEN
Hæld Gnochetti i en ovnfast fad, tilsæt tomatsaucen, riv mozzarellaen og pres den ned i saucen, og top med Parmigiano Reggiano. Gratiner Gnochetti'en i cirka 10-15 minutter, indtil den får fin farve og osten er ordentligt smeltet og "trådig". Pynt med et par friske basilikumkviste.