SE-ricetta_GnocchettiSorrentina-M.jpg

GNOCCHETTI SORRENTINA

  • 15
  • Let

GNOCCHETTI SORRENTINA

  • 15
  • Let
GNOCCHETTI SORRENTINA
SE-ricetta_GnocchettiSorrentina-D.jpg

Ingredienser

  • 2 pakker RANA Gnocchetti
  • 5 dl passerede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g mozzarella
  • 30 g revet Parmigiano Reggiano
  • 2 tsk tørret basilikum
  • Et par basilikumkviste til at pynte med
  • Olivenolie, Extra Virgin
  • Salt & peber

START MADLAVNINGEN

Hæld Gnochetti i en ovnfast fad, tilsæt tomatsaucen, riv mozzarellaen og pres den ned i saucen, og top med Parmigiano Reggiano. Gratiner Gnochetti'en i cirka 10-15 minutter, indtil den får fin farve og osten er ordentligt smeltet og "trådig". Pynt med et par friske basilikumkviste. 

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 2 pakker RANA Gnocchetti
  • 5 dl passerede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g mozzarella
  • 30 g revet Parmigiano Reggiano
  • 2 tsk tørret basilikum
  • - Et par basilikumkviste til at pynte med
  • - Olivenolie, Extra Virgin
  • - Salt & peber

START MADLAVNINGEN

Hæld Gnochetti i en ovnfast fad, tilsæt tomatsaucen, riv mozzarellaen og pres den ned i saucen, og top med Parmigiano Reggiano. Gratiner Gnochetti'en i cirka 10-15 minutter, indtil den får fin farve og osten er ordentligt smeltet og "trådig". Pynt med et par friske basilikumkviste.