VORES ANSVAR
Vi tilbereder selv de omhyggeligt udvalgte grøntsager.
Vi bruger hele osteforme.
Vi køber kød i hele stykker, og vi bearbejder det internt for at være sikre på, hvad vi bruger, uden at gå på kompromis med noget.
FRISKE ÆG
Vi vælger kun friske æg i kategori A, der kommer fra dyr, som kun er fodret med vegetabilsk kost uden tilsætning af syntetiske farvestoffer. Vi følger strenge retningslinjer for at sikre både æggets organoleptiske og ernæringsmæssige kvalitet, samt at de dyr, der producerer dem, er sunde.
KONTROLLER PR. ÅR
Både ingredienserne og de endelige produkter analyseres konstant
PLAST
Med vores nye emballage har vi reduceret brugen af plast med hele 60 % sammenlignet med den traditionelle plastemballage.
Papiret til poseemballagen har international FSC-certificering, hvilket garanterer ansvarlig skovforvaltning.
KONSERVERINGSMIDER
Vi har valgt ikke at bruge rapsolie eller palmeolie i vores produkter og at undgå konserveringsmidler, glutamat og hydrogenerede fedtstoffer.
"JEG TILFØRER IKKE NOGET, SOM JEG IKKE VILLE GIVE TIL MINE BØRNEBØRN"
Vi er en stor familie af pastahåndværkere, der altid ser fremad.
"KUN HVIS DU ARBEJDER MED HJERTET, KAN DU SE FOLK I ØJNENE"
Både vi og vores leverandører har fokus på sikkerheden og kvaliteten af de naturlige ingredienser.