I VORES DNA

Vi har altid haft en klar idé om, hvad vi ønsker at gøre hver dag:

At gå fremtiden i møde.

Vores familieoverhoved, Signor Giovanni, har givet os modet til at innovere, og det er nu blevet den tradition, vi ønsker at videreføre som virksomhed. Vi gør det på betingelse af, at vores pasta ikke kun indeholder det bedste fyld, men også afspejler den livskraft, vi lægger i at tilberede en middag til familie eller venner.

plant.text.5

plant.text.6

VI ER EN FAMILIE AF HÅNDVÆRKERE ...

... MED ADGANG TIL ET STORT KØKKEN!

plant.text.5

Som Signor Giovanni gjorde det, da han fik femten personer ind i sit første laboratorium for at ælte tortellini, ligger kvaliteten af produkterne i dag i kreativiteten, i smagen og i hænderne på vores medarbejdere.

plant.text.6

For at give vores ideer form skal vi konstant gentænke og opdatere produktionsprocesserne, og i de fleste tilfælde ved at opfinde maskiner, der endnu ikke eksisterer, fra design til teknisk udvikling. Vi er meget stolte af denne tilgang, der gør os unikke! Velkommen til en uendelig rejse mod succes, hvor ekspertise ikke er en destination, men en livsstil og en måde at arbejde på. Dette kan lykkes takket være den uudtømmelige passion hos alle, der arbejder hos os, uanset rolle.

I VORES TANKER

ER VI DE FØRSTE, DER SMAGER

Vi skaber hundredvis af retter på vores fabrikker, men vi har stadig ikke fundet vores absolutte favorit!

Intet gør os lykkeligere end mad: At tilberede den med kærlighed og at prøvesmage den igen og igen for at skabe nye og velsmagende opskrifter, der tilfredsstiller alle smagsløg i verden.

KLAR TIL ALT, HVAD DU MÅTTE HAVE I TANKERNE

For at tilfredsstille vores kunders behov og ønsker er vi konstant lydhøre og tager imod deres feedback. Vi er ivrige efter at udforske nye smage og forfine vores produkter, så vi altid kan at tilbyde den ultimative spiseoplevelse.

SMAGEN AF AT VÆLGE

Vores råvarer er vores mest værdifulde aktiv, ligesom de mennesker, der udgør vores store familie. Vi udvælger, gennemgår og prøver omhyggeligt hver ingrediens for at sikre dens kvalitet og typiske egenskaber.

Vi tilbereder selv de nøje udvalgte grøntsager, bruger hele osteforme og vælger altid kun kød i hele stykker. For som Signor Giovanni siger: ”Jeg kommer ikke noget i mine produkter, som jeg ikke ville give til mine børnebørn.”

MEGET MERE END EN KVALITETSKONTROL, EN SMAGSPRØVE

For at garantere kvaliteten af vores produkter smager vi hver ingrediens først. Vi ser dette som en personlig forpligtelse og respekterer det for at sikre, at vi leverer det bedst mulige produkt til vores kunder.

FRISKHED KAN IKKE VENTE

For at garantere friskheden af vores produkter stræber vi efter at minimere tiden mellem levering og brug af råvarerne.

AT GØRE ER AT VIDE

Frisk pasta er et delikat produkt, der aldrig forbliver det samme. Elasticitet, konsistens og fugtighed ændrer sig konstant.

Men vores pastaeksperter har øjnene og viden til at opdage disse ændringer og foretage de nødvendige justeringer på maskinerne, så dejen behandles med den nødvendige nøjagtighed og blødhed.

VI BLIVER KVALITETSTOSSEDE

Til at foretage den sidste produktkontrol, inden den bringes til pasteuriseringsprocessen, har vi kokkeeksperten, en person, der har til opgave at kontrollere, hvordan pastaen opfører sig under og efter tilberedning. Den ansvarlige tager en lille mængde pasta fra transportbåndene, koger den og smager den direkte ved bordet. Så går han til næste linje for kontrol ... en tur med præcise og lækre stop!

Så mangler der kun en sidste ting for at gøre vores produkter endnu bedre: At tilberede dem for mennesker, du holder af. Lad os gøre det sammen!

Oplev vores opskrifter