GNOCCHI MED PESTO OG BURRATA
Ingredienser
- 1 pakker RANA gnocchi
- 75 g basilikum
- 20 g pinjekerner
- 100 g Burrata
- 60 g Parmigiano Reggiano
- Salt & peppar
START MADLAVNINGEN
Vask basilikumbladene og tør dem på et køkkenrulle.
Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.
Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.
Riv eller riv burratanen på toppen af hver tallerken og server.
Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.
Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.
Riv eller riv burratanen på toppen af hver tallerken og server.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakker RANA gnocchi
- 75 g basilikum
- 20 g pinjekerner
- 100 g Burrata
- 60 g Parmigiano Reggiano
- - Salt & peppar
START MADLAVNINGEN
Vask basilikumbladene og tør dem på et køkkenrulle.
Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.
Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.
Riv eller riv burratanen på toppen af hver tallerken og server.
Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.
Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.
Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.
Riv eller riv burratanen på toppen af hver tallerken og server.