SE-ricetta_GnocchiPestoBurrata-M.jpg

GNOCCHI MED PESTO OG BURRATA

  • 25
  • Let

GNOCCHI MED PESTO OG BURRATA

  • 25
  • Let
GNOCCHI MED PESTO OG BURRATA
SE-ricetta_GnocchiPestoBurrata-D.jpg

Ingredienser

  • 1 pakker RANA gnocchi
  • 75 g basilikum
  • 20 g pinjekerner
  • 100 g Burrata
  • 60 g Parmigiano Reggiano
  • Salt & peppar

START MADLAVNINGEN

Vask basilikumbladene og tør dem på et køkkenrulle.

Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.

Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.

Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.

Riv eller riv burratanen på toppen af ​​hver tallerken og server.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakker RANA gnocchi
  • 75 g basilikum
  • 20 g pinjekerner
  • 100 g Burrata
  • 60 g Parmigiano Reggiano
  • - Salt & peppar

START MADLAVNINGEN

Vask basilikumbladene og tør dem på et køkkenrulle.

Kom dem i en blender, tilsæt hakket hvidløg, pinjekerner, revet parmesanost, saltet og tilsæt ekstra jomfru olivenolie langsomt, mens du blender på laveste hastighed. Bland indtil du får en glat creme.

Kog gnocchierne i rigeligt saltet vand efter anvisningen på pakken.

Kom gnocchien på en tallerken og bland den hjemmelavede pesto i.

Riv eller riv burratanen på toppen af ​​hver tallerken og server.