salsiccia_m.jpg

GNOCCHI MED PØLSE, FENNIKEL, BABYSPINAT OG CITRON

  • 5
  • Let

GNOCCHI MED PØLSE, FENNIKEL, BABYSPINAT OG CITRON

  • 5
  • Let
GNOCCHI MED PØLSE, FENNIKEL, BABYSPINAT OG CITRON
salsiccia_d.jpg

Ingredienser

  • 500 g RANA Gnocchi
  • 240 g salsiccia frisk pølse
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 skalotteløg
  • 1 fennikel, skåret i tern
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk eddike eller citronsaft
  • 400 g tomatsauce
  • 2 tsk tørret oregano
  • 100 g babyspinat til pyn
  • Parmigiano Reggiano DOP til pynt
  • Revet citronskal til pynt
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær pølserne op og fjern skindet. Varm olien op i en stor gryde, pres små boller ud af pølsen og steg sammen med skalotteløg, fennikel og hvidløg, steg til de er gyldenbrune.  Drys med citronsaft eller eddike. Fjern fra varmen og lad det simre i 10 minutter. 
Tilsæt dåse tomater med 200 ml vand og oregano. Reducer lidt ved varmen og lad det simre i 15 minutter ved svag varme og smag til. 
Kog Gnocchi i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger. 
Bland Gnocchi i saucen sammen med spinatbladene og server den derefter på en tallerken, drys med lidt revet Parmigiano Reggiano DOP, citronskal og friskkværnet peber.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 500 g RANA Gnocchi
  • 240 g salsiccia frisk pølse
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 skalotteløg
  • 1 fennikel, skåret i tern
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk eddike eller citronsaft
  • 400 g tomatsauce
  • 2 tsk tørret oregano
  • 100 g babyspinat til pyn
  • - Parmigiano Reggiano DOP til pynt
  • - Revet citronskal til pynt
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær pølserne op og fjern skindet. Varm olien op i en stor gryde, pres små boller ud af pølsen og steg sammen med skalotteløg, fennikel og hvidløg, steg til de er gyldenbrune.  Drys med citronsaft eller eddike. Fjern fra varmen og lad det simre i 10 minutter. 
Tilsæt dåse tomater med 200 ml vand og oregano. Reducer lidt ved varmen og lad det simre i 15 minutter ved svag varme og smag til. 
Kog Gnocchi i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger. 
Bland Gnocchi i saucen sammen med spinatbladene og server den derefter på en tallerken, drys med lidt revet Parmigiano Reggiano DOP, citronskal og friskkværnet peber.