Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, appelsiner

Ingredienser
- 1 RANA pakke med 4 oste eller Gorgonzola D.O.P
- 1 appelsin
- 30 g skrællede mandler
- 1 endive hovedsalat
- Ekstra jomfru olivenolie
- Parmigiano Reggiano
- Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Vask og tør appelsin- og endivbladene. Riv appelsinskallen fra appelsinen og hak halvdelen af endivierne og alle mandlerne. Kom det hele i en skål, smag til med salt og peber og dryp med lidt olie, så du pynter salaten.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Tag raviolien ud af gryden og bland forsigtigt i endive salaten. Anret på tallerkener, drys med parmesanost og server med resten af endivierne.
Vær så god.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Tag raviolien ud af gryden og bland forsigtigt i endive salaten. Anret på tallerkener, drys med parmesanost og server med resten af endivierne.
Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 RANA pakke med 4 oste eller Gorgonzola D.O.P
- 1 appelsin
- 30 g skrællede mandler
- 1 endive hovedsalat
- - Ekstra jomfru olivenolie
- - Parmigiano Reggiano
- - Salt og peber
START MADLAVNINGEN
Vask og tør appelsin- og endivbladene. Riv appelsinskallen fra appelsinen og hak halvdelen af endivierne og alle mandlerne. Kom det hele i en skål, smag til med salt og peber og dryp med lidt olie, så du pynter salaten.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Tag raviolien ud af gryden og bland forsigtigt i endive salaten. Anret på tallerkener, drys med parmesanost og server med resten af endivierne.
Vær så god.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Tag raviolien ud af gryden og bland forsigtigt i endive salaten. Anret på tallerkener, drys med parmesanost og server med resten af endivierne.
Vær så god.