AQ_Mobile_8T6A9127.jpg

MIDDELHAVSDRØM

  • 5
  • Let

MIDDELHAVSDRØM

  • 5
  • Let
MIDDELHAVSDRØM
AQ_Web_8T6A9127.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella
  • 2 tomater
  • 0.5 dåse Kalamata-oliven
  • 1 spsk friskpresset citronsaft eller hvidvin eddike
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • Et par friske oregano blade

START MADLAVNINGEN

Start med at kerne tomaterne ved først at skære dem i halve og derefter bruge en ske til forsigtigt at fjerne frøene og den gelélignende del fra hver tomathalvdel. Hak derefter kun den kødfulde del.

Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.

Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.

Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen. 

Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.

Buon Appetito!

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella
  • 2 tomater
  • 0.5 dåse Kalamata-oliven
  • 1 spsk friskpresset citronsaft eller hvidvin eddike
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • - Et par friske oregano blade

START MADLAVNINGEN

Start med at kerne tomaterne ved først at skære dem i halve og derefter bruge en ske til forsigtigt at fjerne frøene og den gelélignende del fra hver tomathalvdel. Hak derefter kun den kødfulde del.

Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.

Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.

Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen. 

Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.

Buon Appetito!