MIDDELHAVSDRØM
Ingredienser
- 1 pakke Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella
- 2 tomater
- 0.5 dåse Kalamata-oliven
- 1 spsk friskpresset citronsaft eller hvidvin eddike
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- Et par friske oregano blade
START MADLAVNINGEN
Start med at kerne tomaterne ved først at skære dem i halve og derefter bruge en ske til forsigtigt at fjerne frøene og den gelélignende del fra hver tomathalvdel. Hak derefter kun den kødfulde del.
Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.
Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.
Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen.
Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.
Buon Appetito!
Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.
Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.
Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen.
Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.
Buon Appetito!
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella
- 2 tomater
- 0.5 dåse Kalamata-oliven
- 1 spsk friskpresset citronsaft eller hvidvin eddike
- 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
- - Et par friske oregano blade
START MADLAVNINGEN
Start med at kerne tomaterne ved først at skære dem i halve og derefter bruge en ske til forsigtigt at fjerne frøene og den gelélignende del fra hver tomathalvdel. Hak derefter kun den kødfulde del.
Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.
Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.
Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen.
Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.
Buon Appetito!
Skær oliven i halve. Bland dem sammen med de hakkede tomater i en skål, tilsæt lidt ekstra jomfruolivenolie, salt, peber, et par hakkede oreganoblade og lidt citronsaft eller eddike.
Kog en pakke RANA Tortelloni aubergine, tomat og mozzarella i rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.
Opvarm lidt ekstra jomfruolivenolie i en stegepande og fold hurtigt pastaen sammen med oliven- og tomatblandingen.
Salt og peber efter din egen smag, og tilsæt gerne lidt mere frisk oregano for at forbedre middelhavssmagen.
Buon Appetito!