PARMIGIANA STIL GNOCCHI MED AUBERGINE OG CHERRYTOMATER

Ingredienser
- 500 g Rana Ginocchi
- 1 stor aubergine
- 200 g cherrytomater
- 1 mozzarella 50 g
- Parmigiano Reggiano
- Ekstra jomfruolivenolie
- Oregano, Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Forvarm ovnen til 250 °C. Skær auberginen i skiver. Skiverne skal være så tykke som en finger omtrent. Steg den skivede aubergine i en gryde, indtil den er gyldenbrun, og sæt den derefter til side.
Skær cherrytomater og mozzarella i små stykker, og kog derefter gnocchien i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger
Læg auberginen i skiver jævnt fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg lidt gnocchi på hver aubergineskive, og tilsæt derefter nogle skiver cherrytomater, mozzarella og revet Parmigiano Reggiano ovenpå. Dryp med olivenolien og grill derefter i ovnen i 7-8 minutter ved ca. 220 °C.
Tag den ud af ovnen, tilsæt lidt salt, peber og oregano som dekoration.
Skær cherrytomater og mozzarella i små stykker, og kog derefter gnocchien i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger
Læg auberginen i skiver jævnt fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg lidt gnocchi på hver aubergineskive, og tilsæt derefter nogle skiver cherrytomater, mozzarella og revet Parmigiano Reggiano ovenpå. Dryp med olivenolien og grill derefter i ovnen i 7-8 minutter ved ca. 220 °C.
Tag den ud af ovnen, tilsæt lidt salt, peber og oregano som dekoration.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 500 g Rana Ginocchi
- 1 stor aubergine
- 200 g cherrytomater
- 1 mozzarella 50 g
- - Parmigiano Reggiano
- - Ekstra jomfruolivenolie
- - Oregano, Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Forvarm ovnen til 250 °C. Skær auberginen i skiver. Skiverne skal være så tykke som en finger omtrent. Steg den skivede aubergine i en gryde, indtil den er gyldenbrun, og sæt den derefter til side.
Skær cherrytomater og mozzarella i små stykker, og kog derefter gnocchien i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger
Læg auberginen i skiver jævnt fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg lidt gnocchi på hver aubergineskive, og tilsæt derefter nogle skiver cherrytomater, mozzarella og revet Parmigiano Reggiano ovenpå. Dryp med olivenolien og grill derefter i ovnen i 7-8 minutter ved ca. 220 °C.
Tag den ud af ovnen, tilsæt lidt salt, peber og oregano som dekoration.
Skær cherrytomater og mozzarella i små stykker, og kog derefter gnocchien i rigeligt saltet vand i henhold til pakkens anvisninger
Læg auberginen i skiver jævnt fordelt på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg lidt gnocchi på hver aubergineskive, og tilsæt derefter nogle skiver cherrytomater, mozzarella og revet Parmigiano Reggiano ovenpå. Dryp med olivenolien og grill derefter i ovnen i 7-8 minutter ved ca. 220 °C.
Tag den ud af ovnen, tilsæt lidt salt, peber og oregano som dekoration.