AQ_Mobile_8T6A9127.png

PASTA PARADISO

  • 5
  • Let

PASTA PARADISO

  • 5
  • Let
PASTA PARADISO
AQ_Web_8T6A9127.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Ravioli rejer, Burrata & citronskal
  • 1 burrata
  • 0.5 krukke paprikapesto 130g
  • 0.5 kop mandelflager
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk vand
  • Et par basilikumblade

START MADLAVNINGEN

Læg pestoen i en foodprocessor sammen med en 1/2dl mandelflager, creme fraiche og vand. Bland indtil du får en sauce, afhængigt af smagen, kan du blande til en helt glat sauce, eller gå ind med mandelflager sidst, hvis du kan lide mere crunch.

Kog en pakke RANA Ravioli rejer, Burrata &; citronskal med rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.

Smelt lidt smør i en gryde og fold hurtigt raviolien i, læg derefter på en tallerken og pynt med paprikapestosauce, revet burrata og basilikumblade.

Buon Appetito!

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Ravioli rejer, Burrata & citronskal
  • 1 burrata
  • 0.5 krukke paprikapesto 130g
  • 0.5 kop mandelflager
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk vand
  • - Et par basilikumblade

START MADLAVNINGEN

Læg pestoen i en foodprocessor sammen med en 1/2dl mandelflager, creme fraiche og vand. Bland indtil du får en sauce, afhængigt af smagen, kan du blande til en helt glat sauce, eller gå ind med mandelflager sidst, hvis du kan lide mere crunch.

Kog en pakke RANA Ravioli rejer, Burrata &; citronskal med rigeligt saltet vand i henhold til pakningsinstruktionerne.

Smelt lidt smør i en gryde og fold hurtigt raviolien i, læg derefter på en tallerken og pynt med paprikapestosauce, revet burrata og basilikumblade.

Buon Appetito!