Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0501-750x1200.jpg

Pesto Genovese Ravioli med sukkerærter og hjemmelavet tomatsauce

  • 10
  • Let

Pesto Genovese Ravioli med sukkerærter og hjemmelavet tomatsauce

  • 10
  • Let
Pesto Genovese Ravioli med sukkerærter og hjemmelavet tomatsauce
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0501-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke RANA Pesto Genovese ravioli
  • 2 dl friske sukkerærter, toppet og skåret i mindre stykker
  • 1 hakket hvidløgsfed
  • 300 g knuste tomater (helst af god kvalitet)
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt og sort peber
  • Frisk basilikum og/eller Parmigiano Reggiano

START MADLAVNINGEN

Varm olivenolie i en stegepande over medium høj varme. Tilsæt det finthakkede løg og svits til det er blødt og gennemsigtigt, cirka 3-4 minutter. Tilsæt hakket hvidløg og steg i yderligere 1 minut, indtil det dufter. Smag til med knuste tomater, tørret oregano, salt og sort peber. Lad saucen simre i cirka 10 minutter under låg, så smagene blandes godt. Rør ærterne med skåret sukker i og lad dem simre i yderligere 2 minutter, eller indtil de er møre, men stadig har lidt sejhed. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Vend forsigtigt pastaen i saucen. Server straks, pynt med frisk basilikum, nogle sukkerærter og evt. lidt friskrevet parmesan. 
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA Pesto Genovese ravioli
  • 2 dl friske sukkerærter, toppet og skåret i mindre stykker
  • 1 hakket hvidløgsfed
  • 300 g knuste tomater (helst af god kvalitet)
  • 1 finthakket skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret oregano
  • - Salt og sort peber
  • - Frisk basilikum og/eller Parmigiano Reggiano

START MADLAVNINGEN

Varm olivenolie i en stegepande over medium høj varme. Tilsæt det finthakkede løg og svits til det er blødt og gennemsigtigt, cirka 3-4 minutter. Tilsæt hakket hvidløg og steg i yderligere 1 minut, indtil det dufter. Smag til med knuste tomater, tørret oregano, salt og sort peber. Lad saucen simre i cirka 10 minutter under låg, så smagene blandes godt. Rør ærterne med skåret sukker i og lad dem simre i yderligere 2 minutter, eller indtil de er møre, men stadig har lidt sejhed. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Vend forsigtigt pastaen i saucen. Server straks, pynt med frisk basilikum, nogle sukkerærter og evt. lidt friskrevet parmesan. 
Vær så god.