Pesto Genovese Ravioli med sukkerærter og hjemmelavet tomatsauce

Ingredienser
- 1 pakke RANA Pesto Genovese ravioli
- 2 dl friske sukkerærter, toppet og skåret i mindre stykker
- 1 hakket hvidløgsfed
- 300 g knuste tomater (helst af god kvalitet)
- 1 finthakket skalotteløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
- Salt og sort peber
- Frisk basilikum og/eller Parmigiano Reggiano
START MADLAVNINGEN
Varm olivenolie i en stegepande over medium høj varme. Tilsæt det finthakkede løg og svits til det er blødt og gennemsigtigt, cirka 3-4 minutter. Tilsæt hakket hvidløg og steg i yderligere 1 minut, indtil det dufter. Smag til med knuste tomater, tørret oregano, salt og sort peber. Lad saucen simre i cirka 10 minutter under låg, så smagene blandes godt. Rør ærterne med skåret sukker i og lad dem simre i yderligere 2 minutter, eller indtil de er møre, men stadig har lidt sejhed. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Vend forsigtigt pastaen i saucen. Server straks, pynt med frisk basilikum, nogle sukkerærter og evt. lidt friskrevet parmesan.
Vær så god.
Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke RANA Pesto Genovese ravioli
- 2 dl friske sukkerærter, toppet og skåret i mindre stykker
- 1 hakket hvidløgsfed
- 300 g knuste tomater (helst af god kvalitet)
- 1 finthakket skalotteløg
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret oregano
- - Salt og sort peber
- - Frisk basilikum og/eller Parmigiano Reggiano
START MADLAVNINGEN
Varm olivenolie i en stegepande over medium høj varme. Tilsæt det finthakkede løg og svits til det er blødt og gennemsigtigt, cirka 3-4 minutter. Tilsæt hakket hvidløg og steg i yderligere 1 minut, indtil det dufter. Smag til med knuste tomater, tørret oregano, salt og sort peber. Lad saucen simre i cirka 10 minutter under låg, så smagene blandes godt. Rør ærterne med skåret sukker i og lad dem simre i yderligere 2 minutter, eller indtil de er møre, men stadig har lidt sejhed. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Vend forsigtigt pastaen i saucen. Server straks, pynt med frisk basilikum, nogle sukkerærter og evt. lidt friskrevet parmesan.
Vær så god.
Vær så god.