Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0053-750x1200.jpg

Ravioli med ristede figner, rucola og brunet smør

  • 10
  • Let

Ravioli med ristede figner, rucola og brunet smør

  • 10
  • Let
Ravioli med ristede figner, rucola og brunet smør
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0053-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Rana Ravioli Gorgonzola eller 4 oste
  • 2 friske figner
  • En håndfuld rucola
  • 50 g smør
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skyl fignerne og skær dem i halve, smelt 10 g smør i en gryde og tilsæt fignerne, når det simrer, og lad dem brune på begge sider i et par minutter uden at efterlade dem grødet.
Kog samtidig raviolien i en gryde med saltet vand i henhold til anvisningerne på pakken, dræn dem med en hulske, kom dem i gryden med figensaucen. Hæld på tallerkener og pynt med rucola.
Smelt resten af smørret, indtil det får en nøddeagtig farve, og bliver brunet, hæld raviolien over, smag til med en generøs knivspids sort peber. 
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Rana Ravioli Gorgonzola eller 4 oste
  • 2 friske figner
  • - En håndfuld rucola
  • 50 g smør
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skyl fignerne og skær dem i halve, smelt 10 g smør i en gryde og tilsæt fignerne, når det simrer, og lad dem brune på begge sider i et par minutter uden at efterlade dem grødet.
Kog samtidig raviolien i en gryde med saltet vand i henhold til anvisningerne på pakken, dræn dem med en hulske, kom dem i gryden med figensaucen. Hæld på tallerkener og pynt med rucola.
Smelt resten af smørret, indtil det får en nøddeagtig farve, og bliver brunet, hæld raviolien over, smag til med en generøs knivspids sort peber. 
Vær så god.