RAVIOLI PESTO ALLA GENOVESE MED RICOTTACREME, PAPRIKASTEGT KIKÆRTER & PERSILLE

Ingredienser
- 1 pakke RANA Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikærter
- 100 g ricottaost
- 25 g frisk persille
- Ekstra jomfru olivenolie
- Paprika
- Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask persillen og hak halvdelen fint.
Tag en stegepande frem, steg kikærterne let på en tør pande og drys med paprikapulver til kikærterne har fået en flot farve.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken.
Bland ricottaen med 50 ml kogevand i en skål, indtil den er cremet.
Tag tallerkener ud: Læg den varme ricottasauce i bunden, hæld den friskkogte pasta over. Dryp med ekstra jomfru olivenolie, salt, peber og hakket persille og derefter de peberstegte kikærter.
Vær så god.
Tag en stegepande frem, steg kikærterne let på en tør pande og drys med paprikapulver til kikærterne har fået en flot farve.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken.
Bland ricottaen med 50 ml kogevand i en skål, indtil den er cremet.
Tag tallerkener ud: Læg den varme ricottasauce i bunden, hæld den friskkogte pasta over. Dryp med ekstra jomfru olivenolie, salt, peber og hakket persille og derefter de peberstegte kikærter.
Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke RANA Ravioli Pesto alla Genovese
- 180 g kikærter
- 100 g ricottaost
- 25 g frisk persille
- - Ekstra jomfru olivenolie
- - Paprika
- - Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask persillen og hak halvdelen fint.
Tag en stegepande frem, steg kikærterne let på en tør pande og drys med paprikapulver til kikærterne har fået en flot farve.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken.
Bland ricottaen med 50 ml kogevand i en skål, indtil den er cremet.
Tag tallerkener ud: Læg den varme ricottasauce i bunden, hæld den friskkogte pasta over. Dryp med ekstra jomfru olivenolie, salt, peber og hakket persille og derefter de peberstegte kikærter.
Vær så god.
Tag en stegepande frem, steg kikærterne let på en tør pande og drys med paprikapulver til kikærterne har fået en flot farve.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken.
Bland ricottaen med 50 ml kogevand i en skål, indtil den er cremet.
Tag tallerkener ud: Læg den varme ricottasauce i bunden, hæld den friskkogte pasta over. Dryp med ekstra jomfru olivenolie, salt, peber og hakket persille og derefter de peberstegte kikærter.
Vær så god.