Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0250-750x1200.jpg

Ravioli Pesto Genovese med burrata, bacon og sprøde rasp

  • 10
  • Let

Ravioli Pesto Genovese med burrata, bacon og sprøde rasp

  • 10
  • Let
Ravioli Pesto Genovese med burrata, bacon og sprøde rasp
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0250-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pose RANA ravioli Pesto Genovese
  • 60 g bacon, skåret i strimler
  • 1 skive tørt brød
  • En kvist basilikum
  • 1 burrata
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • Neutral olie eller smør til stegning
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Fjern skorpen fra brødskiven, bland krummerne groft og rist dem i en gryde med en skefuld olie eller fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen, indtil de er gyldne.
Steg basilikumbladene i et par sekunder, dræn dem på en køkkenrulle og sæt dem til side. Brun baconen i en stegepande i ca. 5 minutter, indtil den er sprød, dræn på en køkkenrulle. 
Kog raviolien i en gryde i rigeligt saltet vand efter anvisningerne på pakken, dræn dem med en hulske og overfør dem til en tallerken, drys med bacon og pynt med burrata, stegt basilikum og sprøde rasp. 
Hvis du vil tilføje mere grønt, skal du dekorere med spirer eller andre friske krydderier. 
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pose RANA ravioli Pesto Genovese
  • 60 g bacon, skåret i strimler
  • 1 skive tørt brød
  • - En kvist basilikum
  • 1 burrata
  • - Ekstra jomfru olivenolie
  • - Neutral olie eller smør til stegning
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Fjern skorpen fra brødskiven, bland krummerne groft og rist dem i en gryde med en skefuld olie eller fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen, indtil de er gyldne.
Steg basilikumbladene i et par sekunder, dræn dem på en køkkenrulle og sæt dem til side. Brun baconen i en stegepande i ca. 5 minutter, indtil den er sprød, dræn på en køkkenrulle. 
Kog raviolien i en gryde i rigeligt saltet vand efter anvisningerne på pakken, dræn dem med en hulske og overfør dem til en tallerken, drys med bacon og pynt med burrata, stegt basilikum og sprøde rasp. 
Hvis du vil tilføje mere grønt, skal du dekorere med spirer eller andre friske krydderier. 
Vær så god.