Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0278-750x1200.jpg

Ravioli Pesto Genovese med parmaskinke, mandler og fetaost

  • 10
  • Middelsvær

Ravioli Pesto Genovese med parmaskinke, mandler og fetaost

  • 10
  • Middelsvær
Ravioli Pesto Genovese med parmaskinke, mandler og fetaost
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0278-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Giovanni Rana ravioli Pesto Genovese
  • 4 skiver parmaskinke
  • 80 g fetaost
  • 2 spsk skoldede hakkede mandler
  • En kvist basilikum
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • En kvist rød basilikum til pynt
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skyl basilikumbladene og dyp dem i kogende, saltet vand i et par sekunder. Lad dem dryppe af, og afkøl dem derefter i vand og is. Pres vandet ud og bland basilikumbladene med 100 ml ekstra jomfru olivenolie. Her får du en dejlig basilikumolie, som du så også kan bruge til andre retter. 
Skær mandlerne i stykker og steg dem på en pande med en skefuld olie.
Kog imens raviolien efter anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra, og læg pastaen på et fad.
Drys med de ristede mandler. Tilsæt skiver parmaskinke, smuldr over fetaosten og pynt med rød basilikum.
Dryp med din hjemmelavede basilikumolie og smag til med friskkværnet sort peber. Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Giovanni Rana ravioli Pesto Genovese
  • 4 skiver parmaskinke
  • 80 g fetaost
  • 2 spsk skoldede hakkede mandler
  • - En kvist basilikum
  • - Ekstra jomfru olivenolie
  • - En kvist rød basilikum til pynt
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skyl basilikumbladene og dyp dem i kogende, saltet vand i et par sekunder. Lad dem dryppe af, og afkøl dem derefter i vand og is. Pres vandet ud og bland basilikumbladene med 100 ml ekstra jomfru olivenolie. Her får du en dejlig basilikumolie, som du så også kan bruge til andre retter. 
Skær mandlerne i stykker og steg dem på en pande med en skefuld olie.
Kog imens raviolien efter anvisningerne på pakken. Hæld vandet fra, og læg pastaen på et fad.
Drys med de ristede mandler. Tilsæt skiver parmaskinke, smuldr over fetaosten og pynt med rød basilikum.
Dryp med din hjemmelavede basilikumolie og smag til med friskkværnet sort peber. Vær så god.