Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0228-750x1200.jpg

Ravioli Pesto Genovese med stegte artiskokker og sprødstegt bacon

  • 10
  • Let

Ravioli Pesto Genovese med stegte artiskokker og sprødstegt bacon

  • 10
  • Let
Ravioli Pesto Genovese med stegte artiskokker og sprødstegt bacon
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0228-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Rana ravioli Pesto Genovese
  • En dåse artiskok (hjerter)
  • Neutral olie til stegning
  • 60 g bacon i skiver
  • Ekstra jomfru olivenolie
  • Revet Pecorino Romano
  • Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær artiskok i små stykker .
Varm olie op på en pande og steg artiskokkerne til de er gyldenbrune og sprøde. Dræn dem på køkkenrulle og sæt dem til side.
Skær baconen i strimler og steg dem sprøde i en anden stegepande, dræn dem også på køkkenrulle. 
I mellemtiden koges raviolien i henhold til anvisningerne på pakken i saltet vand. Når de er færdige, drænes de og hældes over i stegepanden med baconen. Bland forsigtigt. 
Fordel ravioli og bacon på tallerkener. Tilsæt de stegte artiskokker og drys med revet Pecorino Romano.
Smag til med friskkværnet sort peber.
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Rana ravioli Pesto Genovese
  • - En dåse artiskok (hjerter)
  • - Neutral olie til stegning
  • 60 g bacon i skiver
  • - Ekstra jomfru olivenolie
  • - Revet Pecorino Romano
  • - Salt og peber

START MADLAVNINGEN

Skær artiskok i små stykker .
Varm olie op på en pande og steg artiskokkerne til de er gyldenbrune og sprøde. Dræn dem på køkkenrulle og sæt dem til side.
Skær baconen i strimler og steg dem sprøde i en anden stegepande, dræn dem også på køkkenrulle. 
I mellemtiden koges raviolien i henhold til anvisningerne på pakken i saltet vand. Når de er færdige, drænes de og hældes over i stegepanden med baconen. Bland forsigtigt. 
Fordel ravioli og bacon på tallerkener. Tilsæt de stegte artiskokker og drys med revet Pecorino Romano.
Smag til med friskkværnet sort peber.
Vær så god.