Ravioli Pesto Genovese med tomatconfit, mozzarella og rosmarin

Ingredienser
- 1 pakke RANA ravioli Pesto Genovese
- 250 g cherrytomater
- 2 spsk olivenolie
- 3 kviste frisk rosmarin
- 1 tsk flagesalt
- 1 tsk granuleret sukker
- 1 mozzarella
- Friskkværnet sort peber
START MADLAVNINGEN
Forbered confiterede tomater:
Forvarm ovnen til 140 °C.
Halver cherrytomaterne og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolien, og drys med havsalt, sukker og plukkede rosmarinblade.
Bland alt forsigtigt, så tomaterne er dækket med olivenolie og krydderier.
Rist tomaterne i ovnen i ca. 2 timer, indtil de er bløde og karamelliserede.
Server: Kog din RANA-pasta efter anvisningerne på pakken.
Fordel den kogte pasta på tallerkener. Læg de confiterede tomater over pastaen.
Riv mozzarellaen og læg den oven på de lunkne tomater. Top med ekstra friske rosmarinblade og friskkværnet sort peber. Vær så god.
Forvarm ovnen til 140 °C.
Halver cherrytomaterne og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolien, og drys med havsalt, sukker og plukkede rosmarinblade.
Bland alt forsigtigt, så tomaterne er dækket med olivenolie og krydderier.
Rist tomaterne i ovnen i ca. 2 timer, indtil de er bløde og karamelliserede.
Server: Kog din RANA-pasta efter anvisningerne på pakken.
Fordel den kogte pasta på tallerkener. Læg de confiterede tomater over pastaen.
Riv mozzarellaen og læg den oven på de lunkne tomater. Top med ekstra friske rosmarinblade og friskkværnet sort peber. Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke RANA ravioli Pesto Genovese
- 250 g cherrytomater
- 2 spsk olivenolie
- 3 kviste frisk rosmarin
- 1 tsk flagesalt
- 1 tsk granuleret sukker
- 1 mozzarella
- - Friskkværnet sort peber
START MADLAVNINGEN
Forbered confiterede tomater:
Forvarm ovnen til 140 °C.
Halver cherrytomaterne og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolien, og drys med havsalt, sukker og plukkede rosmarinblade.
Bland alt forsigtigt, så tomaterne er dækket med olivenolie og krydderier.
Rist tomaterne i ovnen i ca. 2 timer, indtil de er bløde og karamelliserede.
Server: Kog din RANA-pasta efter anvisningerne på pakken.
Fordel den kogte pasta på tallerkener. Læg de confiterede tomater over pastaen.
Riv mozzarellaen og læg den oven på de lunkne tomater. Top med ekstra friske rosmarinblade og friskkværnet sort peber. Vær så god.
Forvarm ovnen til 140 °C.
Halver cherrytomaterne og læg dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolien, og drys med havsalt, sukker og plukkede rosmarinblade.
Bland alt forsigtigt, så tomaterne er dækket med olivenolie og krydderier.
Rist tomaterne i ovnen i ca. 2 timer, indtil de er bløde og karamelliserede.
Server: Kog din RANA-pasta efter anvisningerne på pakken.
Fordel den kogte pasta på tallerkener. Læg de confiterede tomater over pastaen.
Riv mozzarellaen og læg den oven på de lunkne tomater. Top med ekstra friske rosmarinblade og friskkværnet sort peber. Vær så god.