RAVIOLI TOMAT & MOZZARELLA / RICOTTA & SPINAT / BROCCOLI MED CHERRYTOMATER OG SORTE OLIVEN

Ingredienser
- 1 pakke RANA Ravioli af enhver sort
- 250 g cherrytomater
- 50 g sorte oliven
- Ekstra jomfru olivenolie
- Nogle friske basilikumblade
- Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask og skær cherrytomaterne i halve. Hak de sorte oliven fint og stil dem til side.
Varm lidt olivenolie op i en stegepande og steg cherrytomaterne i et par minutter, indtil de er gyldenbrune, tilsæt salt og peber efter smag. Pres saften ud af tomaterne med spatelen for at skabe en sauce. Hvis du synes, der er for lidt sauce, så tilsæt et par skefulde kogevand fra pastaen.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, drænes vandet og foldes i stegepanden med cherrytomatsauce i et minut.
Overfør til tallerkener og pynt med sorte oliven og friske basilikumblade. Vær så god!
Varm lidt olivenolie op i en stegepande og steg cherrytomaterne i et par minutter, indtil de er gyldenbrune, tilsæt salt og peber efter smag. Pres saften ud af tomaterne med spatelen for at skabe en sauce. Hvis du synes, der er for lidt sauce, så tilsæt et par skefulde kogevand fra pastaen.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, drænes vandet og foldes i stegepanden med cherrytomatsauce i et minut.
Overfør til tallerkener og pynt med sorte oliven og friske basilikumblade. Vær så god!
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke RANA Ravioli af enhver sort
- 250 g cherrytomater
- 50 g sorte oliven
- - Ekstra jomfru olivenolie
- - Nogle friske basilikumblade
- - Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask og skær cherrytomaterne i halve. Hak de sorte oliven fint og stil dem til side.
Varm lidt olivenolie op i en stegepande og steg cherrytomaterne i et par minutter, indtil de er gyldenbrune, tilsæt salt og peber efter smag. Pres saften ud af tomaterne med spatelen for at skabe en sauce. Hvis du synes, der er for lidt sauce, så tilsæt et par skefulde kogevand fra pastaen.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, drænes vandet og foldes i stegepanden med cherrytomatsauce i et minut.
Overfør til tallerkener og pynt med sorte oliven og friske basilikumblade. Vær så god!
Varm lidt olivenolie op i en stegepande og steg cherrytomaterne i et par minutter, indtil de er gyldenbrune, tilsæt salt og peber efter smag. Pres saften ud af tomaterne med spatelen for at skabe en sauce. Hvis du synes, der er for lidt sauce, så tilsæt et par skefulde kogevand fra pastaen.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, drænes vandet og foldes i stegepanden med cherrytomatsauce i et minut.
Overfør til tallerkener og pynt med sorte oliven og friske basilikumblade. Vær så god!