Rana-M-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0158-750x1200.jpg

Røget laks & Mascarpone ravioli med spinat, purløg og pistacienødder

  • 10
  • Let

Røget laks & Mascarpone ravioli med spinat, purløg og pistacienødder

  • 10
  • Let
Røget laks & Mascarpone ravioli med spinat, purløg og pistacienødder
Rana-D-2024_04_11_FRENCH_FREESTYLE_CC_0158-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke røget laks og Mascarpone ravioli
  • 50 g smør
  • 1 g safran
  • 30 g purløg
  • En håndfuld friske spinatblade
  • Salt & ,peber og nogle hakkede pistacienødder

START MADLAVNINGEN

Smelt smør med safran og en dråbe kogevand i en stegepande. Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når raviolien er kogt, drænes dem, lægges i gryden og lad dem simre i safransmørret i et minut. Server raviolien med friske spinatblade, en generøs håndfuld purløg, friskkværnet sort peber og hakkede pistacienødder.Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke røget laks og Mascarpone ravioli
  • 50 g smør
  • 1 g safran
  • 30 g purløg
  • - En håndfuld friske spinatblade
  • - Salt & ,peber og nogle hakkede pistacienødder

START MADLAVNINGEN

Smelt smør med safran og en dråbe kogevand i en stegepande. Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når raviolien er kogt, drænes dem, lægges i gryden og lad dem simre i safransmørret i et minut. Server raviolien med friske spinatblade, en generøs håndfuld purløg, friskkværnet sort peber og hakkede pistacienødder.Vær så god.