Røget laks & Mascarpone ravioli med spinat, purløg og pistacienødder

Ingredienser
- 1 pakke røget laks og Mascarpone ravioli
- 50 g smør
- 1 g safran
- 30 g purløg
- En håndfuld friske spinatblade
- Salt & ,peber og nogle hakkede pistacienødder
START MADLAVNINGEN
Smelt smør med safran og en dråbe kogevand i en stegepande. Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når raviolien er kogt, drænes dem, lægges i gryden og lad dem simre i safransmørret i et minut. Server raviolien med friske spinatblade, en generøs håndfuld purløg, friskkværnet sort peber og hakkede pistacienødder.Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke røget laks og Mascarpone ravioli
- 50 g smør
- 1 g safran
- 30 g purløg
- - En håndfuld friske spinatblade
- - Salt & ,peber og nogle hakkede pistacienødder
START MADLAVNINGEN
Smelt smør med safran og en dråbe kogevand i en stegepande. Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når raviolien er kogt, drænes dem, lægges i gryden og lad dem simre i safransmørret i et minut. Server raviolien med friske spinatblade, en generøs håndfuld purløg, friskkværnet sort peber og hakkede pistacienødder.Vær så god.