Rana-M-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_7096-750x1200.jpg

Tomat- og mozzarellafyldt ravioli med friske tomater, burrata og balsamicoeddikesauce

  • 10
  • Middelsvær

Tomat- og mozzarellafyldt ravioli med friske tomater, burrata og balsamicoeddikesauce

  • 10
  • Middelsvær
Tomat- og mozzarellafyldt ravioli med friske tomater, burrata og balsamicoeddikesauce
Rana-D-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_7096-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke RANA-tomat og mozzarella fyldt ravioli
  • 2 store tomater (friske og skiver)
  • 1 burrata
  • 3 spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og peber efter smag
  • Frisk basilikum (til pynt)

START MADLAVNINGEN

I en lille gryde opvarmes balsamicoeddike og honning ved middelhøj varme. Lad det simre i et par minutter, indtil saucen er reduceret og tyknet lidt. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet og sæt det til side. Læg den kogte ravioli over de skivede tomater på serveringsfadet.
Riv burrataen i stykker og fordel den over ravioli og tomater.
Dryp balsamicoeddikesauce og olivenolie oven på burrataen. 
Smag til med salt og peber 
Pynt med friske basilikumblade. 
Vær så god. 

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA-tomat og mozzarella fyldt ravioli
  • 2 store tomater (friske og skiver)
  • 1 burrata
  • 3 spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk honning
  • 3 spsk olivenolie
  • - Salt og peber efter smag
  • - Frisk basilikum (til pynt)

START MADLAVNINGEN

I en lille gryde opvarmes balsamicoeddike og honning ved middelhøj varme. Lad det simre i et par minutter, indtil saucen er reduceret og tyknet lidt. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet og sæt det til side. Læg den kogte ravioli over de skivede tomater på serveringsfadet.
Riv burrataen i stykker og fordel den over ravioli og tomater.
Dryp balsamicoeddikesauce og olivenolie oven på burrataen. 
Smag til med salt og peber 
Pynt med friske basilikumblade. 
Vær så god.