IT-lasagne-ricotta_spinaci.png
Lasagne

Lasagne Ricotta & Spinat

Dejlig bladspinat, der er forsigtigt bearbejdet sammen med frisk mælk og ricotta for at give en blød og lækker fyldning, som vi har lagt mellem vores friske pastaplader.

  • 5-20 Minutter Tilberedningstid
  • 1 Portioner
  • 597 Kalorier Per 100g
  • 100% naturlige ingredienser,
  • opskrift uden konserveringsmidler
  • fremstillet af friske æg

INGREDIENSER








Béchamelsauce 48%: Helmælk 78%, hvedemel, solsikkeolie, vand, salt. Fyld med ricottaost og spinat 32%: Ricottaost 36% (valle, mælk, salt), spinat 23%, helmælk, fløde, hvidløg, stivelse, vegetabilske fibre (majs, kartoffel), salt, naturlige aromaer, sort peber, muskatnød. Mozzarellaost 14%. Frisk ægpasta 6%: durumvedesemolina, æg 20%, vand.

FOR ALLERGENER: Se ingredienser markeret med fed skrift.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    597/143kcal
  • Fedt
    7.4g
    Mættede fedtsyrer
    3.2g
  • Kulhydrater
    12g
    Sukkerarter
    3.4g
  • Protein
    6.7g
  • Salt
    0.73g
  • Fibers
    0g