SE-Tortelloni-prosciutto-e-mozzarella.png
Traditionel

TORTELLONI SKINKE OG MOZARELLA

I denne opskrift forenes den klassiske smag af skinke med mild mozzarellaost. Nyd smagen af hver eneste friske ingrediens fra første bid!

  • 2 Minutter Tilberedningstid
  • 2 Portioner
  • 304 Kalorier Per 100g
  • 100% naturlige ingredienser, opskrift uden konserveringsmidler og fremstillet af friske æg.

INGREDIENSER

Fyld 53%: kogt skinke 22% (svinekød, salt, sukker, dextrose, naturlige smagsstoffer), ricotta (valle, mælk, salt), mozzarella ost 10%, fløde, vegetabilsk fiber, solsikkeolie, brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær), fuldfed hård ost 4%, stivelse, naturlige smagsstoffer (indeholder mælk, hvede og byg), vallepulver, smør, salt.

Pasta 47%: hvedemel, æg 30%, durum hvedemel.

Produceret på en fabrik, der også håndterer krebsdyr, fisk, nødder, bløddyr, sennep, sojabønner, selleri.

Allergener: Se ingredienser med fed skrift.

*SUB Beskyttet oprindelsesbetegnelse.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    1272 kJ / 304 kcal
  • Fedt
    13g
    Mættede fedtsyrer
    5.8g
  • Kulhydrater
    33g
    Sukkerarter
    4g
  • Protein
    12g
  • Salt
    1.2g