brasato.png
Tradizionali

RAVIOLI BRASATO

Rana ravioli Brasato, fyldt pasta med langsomt bagt kød (svinekød og oksekød). En rig og rustik smagsrejse, hvor mørt langsomt bagt kød, løg og fyldig rødvin møder saftige gulerødder og er indhyllet i delikat frisk pasta. En rig kombination, der minder om traditionelle italienske søndagsmiddager.

  • 2 Minutter Tilberedningstid
  • 2 Portioner
  • 267 Kalorier Per 100g

Vi vil gerne have, at du skal vide, at vi bruger friske æg fra høns, der fodres med en streng plantebaseret kost uden syntetiske farvestoffer til vores pasta. Vi bruger aldrig konserveringsmidler, hydrogenerede fedtstoffer, GMO-ingredienser eller kunstige farver og smagsstoffer.

INGREDIENSER

Fyld 58%: oksekød 14%, svinekød 14%, ricotta ost (valle, mælk, salt), solsikkeolie, gulerødder 7%, mozzarella ost, fløde (indeholder mælk), vegetabilske fibre (majs og kartoffel), brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær), rødvin, vallepulver, naturlige aromaer, rismel, løg 1,4%, tomatkoncentrat, stivelse, smør, salt, hvidløg, honning, olivenolie, rosmarin, selleri 0,1%, Karl Johan svampe i pulverform (Boletus edulis og beslægtet gruppe), sort peber.Pasta 42%: hvedemel, æg 30%, durumhvede semulje.ALLERGENER: se ingredienser med fed skrift. Kan indeholde nødder, fisk, krebsdyr, bløddyr, sennep, soja, selleri.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    1119/267 kcal
  • Fedt
    12g
    Mættede fedtsyrer
    3.7g
  • Kulhydrater
    27g
    Sukkerarter
    4.2g
  • Protein
    11g
  • Salt
    1g
  • Fibers
    3.6g