Brasato-fyldt ravioli med rødvinssauce og grønne ærter

Ingredienser
- 1 pakke Rana ravioli Brasato
- 1 dl rødvin
- 1 dl kødbouillon eller to spiseskefulde bouillon
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 hakket hvidløgsfed
- 2 spsk smør
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tomatpuré
- 1 tsk sukker
- 100 g grønne ærter (friske eller frosne)
- Salt og peber efter smag
- Frisk persille (til pynt)
START MADLAVNINGEN
I en medium gryde opvarmes olivenolie og 1 spsk smør over medium-høj varme. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og sauter til det er skinnende, blødt og duftende.
Tilsæt tomatpuré og sukker, og svits i endnu et minut.
Hæld rødvinen i og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter, indtil væsken er reduceret.
Tilsæt kødbouillonen og lad det simre i yderligere 10 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
Smag til med salt og peber. Tilsæt den sidste spiseskefuld smør og rør til smørret er smeltet og saucen er blank.
Kog imens de grønne ærter i letsaltet vand i cirka 3 minutter eller indtil de er møre. Tøm vandet. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet.
Læg pastaen på en tallerken, dryp med rødvinssauce og tilsæt ærter og pynt med persille.
I høsttiden serveres med friskplukkede gulerødder.
Vær så venlig!
Tilsæt tomatpuré og sukker, og svits i endnu et minut.
Hæld rødvinen i og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter, indtil væsken er reduceret.
Tilsæt kødbouillonen og lad det simre i yderligere 10 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
Smag til med salt og peber. Tilsæt den sidste spiseskefuld smør og rør til smørret er smeltet og saucen er blank.
Kog imens de grønne ærter i letsaltet vand i cirka 3 minutter eller indtil de er møre. Tøm vandet. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet.
Læg pastaen på en tallerken, dryp med rødvinssauce og tilsæt ærter og pynt med persille.
I høsttiden serveres med friskplukkede gulerødder.
Vær så venlig!
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke Rana ravioli Brasato
- 1 dl rødvin
- 1 dl kødbouillon eller to spiseskefulde bouillon
- 1 finthakket skalotteløg
- 1 hakket hvidløgsfed
- 2 spsk smør
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tomatpuré
- 1 tsk sukker
- 100 g grønne ærter (friske eller frosne)
- - Salt og peber efter smag
- - Frisk persille (til pynt)
START MADLAVNINGEN
I en medium gryde opvarmes olivenolie og 1 spsk smør over medium-høj varme. Tilsæt skalotteløg og hvidløg og sauter til det er skinnende, blødt og duftende.
Tilsæt tomatpuré og sukker, og svits i endnu et minut.
Hæld rødvinen i og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter, indtil væsken er reduceret.
Tilsæt kødbouillonen og lad det simre i yderligere 10 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
Smag til med salt og peber. Tilsæt den sidste spiseskefuld smør og rør til smørret er smeltet og saucen er blank.
Kog imens de grønne ærter i letsaltet vand i cirka 3 minutter eller indtil de er møre. Tøm vandet. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet.
Læg pastaen på en tallerken, dryp med rødvinssauce og tilsæt ærter og pynt med persille.
I høsttiden serveres med friskplukkede gulerødder.
Vær så venlig!
Tilsæt tomatpuré og sukker, og svits i endnu et minut.
Hæld rødvinen i og bring den i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 5 minutter, indtil væsken er reduceret.
Tilsæt kødbouillonen og lad det simre i yderligere 10 minutter, eller indtil saucen er tyknet.
Smag til med salt og peber. Tilsæt den sidste spiseskefuld smør og rør til smørret er smeltet og saucen er blank.
Kog imens de grønne ærter i letsaltet vand i cirka 3 minutter eller indtil de er møre. Tøm vandet. Kog raviolien efter anvisning på pakken. Tøm vandet.
Læg pastaen på en tallerken, dryp med rødvinssauce og tilsæt ærter og pynt med persille.
I høsttiden serveres med friskplukkede gulerødder.
Vær så venlig!