PESTOBURGER

  • 20
  • Let

PESTOBURGER

  • 20
  • Let
PESTOBURGER

Ingredienser

  • 1 pakke pesto uden hvidløg fra Giovanni Rana
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 skiver provolone-ost
  • 4 hamburgere
  • 8 skiver brød
  • 1 halvt rødløg i skiver
  • Basilikumblade
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Opvarm en stegepande eller en grillpande ved medium varme.  Bland det hakkede kød med en tredjedel af pestoen samt salt og peber efter smag i en stor skål, og rør, indtil alt er godt blandet.

Form farsen til fire burgere, og grill dem som ønsket i 3-4 minutter på hver side. Læg en skive ost på hver burger i de sidste 2-3 minutter. 

Rist brødet på grillen, og pensl med den resterende pesto.   Til sidst lægger du en osteburger, en skive rødløg og frisk basilikum på hver skive brød. Læg den anden skive brød ovenpå.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke pesto uden hvidløg fra Giovanni Rana
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 skiver provolone-ost
  • 4 hamburgere
  • 8 skiver brød
  • 1 halvt rødløg i skiver
  • - Basilikumblade
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Opvarm en stegepande eller en grillpande ved medium varme.  Bland det hakkede kød med en tredjedel af pestoen samt salt og peber efter smag i en stor skål, og rør, indtil alt er godt blandet.

Form farsen til fire burgere, og grill dem som ønsket i 3-4 minutter på hver side. Læg en skive ost på hver burger i de sidste 2-3 minutter. 

Rist brødet på grillen, og pensl med den resterende pesto.   Til sidst lægger du en osteburger, en skive rødløg og frisk basilikum på hver skive brød. Læg den anden skive brød ovenpå.