RAVIOLI RICOTTA & SPINAT / 4OST / GORGONZOLA / BROCCOLI MED ASPARGES, MANDLER OG STEGT RASP

Ingredienser
- 1 pakke RANA Ravioli efter eget valg
- 200 g asparges
- 25 g hakkede mandler (eller mandelspåner)
- 25 g fintrevet tørt hvidt brød
- 30 g smør
- Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask og skræl aspargesene fint med kartoffelskrællere.
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp.
Vær så god.
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp.
Vær så god.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke RANA Ravioli efter eget valg
- 200 g asparges
- 25 g hakkede mandler (eller mandelspåner)
- 25 g fintrevet tørt hvidt brød
- 30 g smør
- - Salt & Peber
START MADLAVNINGEN
Vask og skræl aspargesene fint med kartoffelskrællere.
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp.
Vær så god.
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp.
Vær så god.