01_750x1200.jpg

RAVIOLI RICOTTA & SPINAT / 4OST / GORGONZOLA / BROCCOLI MED ASPARGES, MANDLER OG STEGT RASP

  • 10
  • Let

RAVIOLI RICOTTA & SPINAT / 4OST / GORGONZOLA / BROCCOLI MED ASPARGES, MANDLER OG STEGT RASP

  • 10
  • Let
RAVIOLI RICOTTA & SPINAT / 4OST / GORGONZOLA / BROCCOLI MED ASPARGES, MANDLER OG STEGT RASP
01_1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke RANA Ravioli efter eget valg
  • 200 g asparges
  • 25 g hakkede mandler (eller mandelspåner)
  • 25 g fintrevet tørt hvidt brød
  • 30 g smør
  • Salt & Peber

START MADLAVNINGEN

Vask og skræl aspargesene fint med kartoffelskrællere. 
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp. 
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA Ravioli efter eget valg
  • 200 g asparges
  • 25 g hakkede mandler (eller mandelspåner)
  • 25 g fintrevet tørt hvidt brød
  • 30 g smør
  • - Salt & Peber

START MADLAVNINGEN

Vask og skræl aspargesene fint med kartoffelskrællere. 
Smelt lidt smør i en stegepande og steg aspargesene i et par minutter, salt og peber. Hak imens mandlerne og steg hurtigt det fintrevet hvide brød på en anden stegepande, indtil det er gyldenbrunt.
Kog raviolien i rigeligt saltet vand efter anvisning på pakken. Når de er klar, lægges de i gryden sammen med aspargesene i et minut.
Læg på tallerkener og drys med mandler og rasp. 
Vær så god.