

RAVIOLI RICOTTA & SPINACHI
Rana ravioli med cremet fyld af ricotta og spinat.
Vores mest elskede klassiker – en uimodståelig kombination af gylden ægpasta og et fløjlsblødt fyld af ricotta og spinat, rundet af med et cremet strejf af fløde for ekstra fylde og smag.
- 3 Minutter Tilberedningstid
- 2 Portioner
- 251 Kalorier Per 100g
Vi vil gerne have, at du skal vide, at vi bruger friske æg fra høns, der fodres med en streng plantebaseret kost uden syntetiske farvestoffer til vores pasta. Vi bruger aldrig konserveringsmidler, hydrogenerede fedtstoffer, GMO-ingredienser eller kunstige farver og smagsstoffer.
INGREDIENSER
Fyld 58%: ricotta ost 41% (valle, mælk, salt), spinat 15%, vallepulver, fløde (indeholder mælk), revet ost, solsikkeolie, mascarpone ost, brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær), salt, naturlige aromaer, hvedefibre, hvidløg.
Pasta 42%: hvedemel, æg 30%, durumhvede semulje.*BOB: beskyttet oprindelsesbetegnelse. Kan indeholde nødder, fisk, krebsdyr, bløddyr, sennep, soja, selleri.
ALLERGENER: se ingredienser med fed skrift.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energiindhold1052 kJ / 251 kcal
-
Fedt11gMættede fedtsyrer4.5g
-
Kulhydrater25gSukkerarter6.7g
-
Protein11g
-
Salt1.1g
-
Fibre4.1g