Tortelloni med ricotta & spinat med grøntsagssauce og salvie

  • 15
  • Let

Tortelloni med ricotta & spinat med grøntsagssauce og salvie

  • 15
  • Let
Tortelloni med ricotta & spinat med grøntsagssauce og salvie

Ingredienser

  • 1 pakke tortelloni med ricotta & spinat fra Giovanni Rana
  • 50 g smør
  • 1 hvidløg
  • 50 g gulerødder
  • 50 g græskar
  • 50 g selleri
  • 50 g løg
  • Chilipeber
  • 2 salvieblade
  • Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
  • Salt efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at skære alle grøntsagerne i tern, og hak løget fint. 

Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber. 

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke tortelloni med ricotta & spinat fra Giovanni Rana
  • 50 g smør
  • 1 hvidløg
  • 50 g gulerødder
  • 50 g græskar
  • 50 g selleri
  • 50 g løg
  • - Chilipeber
  • 2 salvieblade
  • - Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
  • - Salt efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at skære alle grøntsagerne i tern, og hak løget fint. 

Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber. 

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.