Tortelloni med ricotta & spinat med grøntsagssauce og salvie
Ingredienser
- 1 pakke tortelloni med ricotta & spinat fra Giovanni Rana
- 50 g smør
- 1 hvidløg
- 50 g gulerødder
- 50 g græskar
- 50 g selleri
- 50 g løg
- Chilipeber
- 2 salvieblade
- Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
- Salt efter behov
START MADLAVNINGEN
Start med at skære alle grøntsagerne i tern, og hak løget fint.
Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.
Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke tortelloni med ricotta & spinat fra Giovanni Rana
- 50 g smør
- 1 hvidløg
- 50 g gulerødder
- 50 g græskar
- 50 g selleri
- 50 g løg
- - Chilipeber
- 2 salvieblade
- - Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
- - Salt efter behov
START MADLAVNINGEN
Start med at skære alle grøntsagerne i tern, og hak løget fint.
Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.
Når du har gjort alle grøntsagerne klar, skal de tilberedes. Svits først hakket løg og hvidløg i smørret i en stor stegepande ved middel varme. Efter ca. 1 minut tilsættes grøntsager i tern og salvie, og det steges ved høj varme i ca. 5-6 minutter, indtil de bliver bløde. Smag til med salt og chilipeber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og kom pastaen på panden sammen med grøntsagerne. Tilsæt også Parmigiano Reggiano-ost, og bland alt godt. Servér.