Tortelloni med spinat & ricotta med æble og salsiccia-pølse

  • 20
  • Let

Tortelloni med spinat & ricotta med æble og salsiccia-pølse

  • 20
  • Let
Tortelloni med spinat & ricotta med æble og salsiccia-pølse

Ingredienser

  • 1 pakke tortelloni med spinat & ricotta fra Giovanni Rana
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g hakket salsiccia-pølse
  • 1 rødt æble i tern
  • 100 ml hvidvin, ikke mousserende
  • 2 kviste rosmarin
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Varm olien sammen med hvidløg i en stor sauterpande ved medium varme. Efter 1 minut tilsættes pølse og rosmarin, og det sauteres i 4-5 minutter ved høj varme, indtil det er gennemstegt og sprødt. Skru ned for varmen, tilsæt æble, dæk med låg i 1 minut, og tilsæt vinen.

Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke tortelloni med spinat & ricotta fra Giovanni Rana
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g hakket salsiccia-pølse
  • 1 rødt æble i tern
  • 100 ml hvidvin, ikke mousserende
  • 2 kviste rosmarin
  • - Ekstra jomfruolivenolie
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Varm olien sammen med hvidløg i en stor sauterpande ved medium varme. Efter 1 minut tilsættes pølse og rosmarin, og det sauteres i 4-5 minutter ved høj varme, indtil det er gennemstegt og sprødt. Skru ned for varmen, tilsæt æble, dæk med låg i 1 minut, og tilsæt vinen.

Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.