Tortelloni med spinat & ricotta med æble og salsiccia-pølse
Ingredienser
- 1 pakke tortelloni med spinat & ricotta fra Giovanni Rana
- 1 fed hvidløg
- 200 g hakket salsiccia-pølse
- 1 rødt æble i tern
- 100 ml hvidvin, ikke mousserende
- 2 kviste rosmarin
- Ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Varm olien sammen med hvidløg i en stor sauterpande ved medium varme. Efter 1 minut tilsættes pølse og rosmarin, og det sauteres i 4-5 minutter ved høj varme, indtil det er gennemstegt og sprødt. Skru ned for varmen, tilsæt æble, dæk med låg i 1 minut, og tilsæt vinen.
Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.
Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke tortelloni med spinat & ricotta fra Giovanni Rana
- 1 fed hvidløg
- 200 g hakket salsiccia-pølse
- 1 rødt æble i tern
- 100 ml hvidvin, ikke mousserende
- 2 kviste rosmarin
- - Ekstra jomfruolivenolie
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Varm olien sammen med hvidløg i en stor sauterpande ved medium varme. Efter 1 minut tilsættes pølse og rosmarin, og det sauteres i 4-5 minutter ved høj varme, indtil det er gennemstegt og sprødt. Skru ned for varmen, tilsæt æble, dæk med låg i 1 minut, og tilsæt vinen.
Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.
Lad det simre, indtil vinen er reduceret til halvdelen, i 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og bland det i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen. Servér.