TORTELLINI MED PARMASKINKA, VALNÖTTER OCH TIMJAN
Ingredienser
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 110 g skinke, skåret groft
- 100 g hakkede valnødder
- 55 g smør
- 2 kviste timian
- Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Smelt smørret i en stor sauterpande. Tilsæt skinke, og steg det sprødt i 2 minutter. Tilsæt halvdelen af valnødderne og en timiankvist, krydr med friskkværnet sort peber, og rør i 1 minut.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.
Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.
Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 110 g skinke, skåret groft
- 100 g hakkede valnødder
- 55 g smør
- 2 kviste timian
- - Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Smelt smørret i en stor sauterpande. Tilsæt skinke, og steg det sprødt i 2 minutter. Tilsæt halvdelen af valnødderne og en timiankvist, krydr med friskkværnet sort peber, og rør i 1 minut.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.
Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.
Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.