Tortellini med lufttørret skinke og ost med asparges og sprødstegt bacon
Ingredienser
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 100 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
- 30 g smør
- 20 g bacon i skiver
- 20 g Parmigiano Reggiano-ost
START MADLAVNINGEN
Læg bacon på en bageplade, og sæt den i ovnen ved 160 °C, indtil den får en sprød overflade.
Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.
Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 100 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
- 30 g smør
- 20 g bacon i skiver
- 20 g Parmigiano Reggiano-ost
START MADLAVNINGEN
Læg bacon på en bageplade, og sæt den i ovnen ved 160 °C, indtil den får en sprød overflade.
Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.
Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.