Tortellini med lufttørret skinke og ost med asparges og sprødstegt bacon

  • 15
  • Let

Tortellini med lufttørret skinke og ost med asparges og sprødstegt bacon

  • 15
  • Let
Tortellini med lufttørret skinke og ost med asparges og sprødstegt bacon

Ingredienser

  • 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
  • 100 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
  • 30 g smør
  • 20 g bacon i skiver
  • 20 g Parmigiano Reggiano-ost

START MADLAVNINGEN

Læg bacon på en bageplade, og sæt den i ovnen ved 160 °C, indtil den får en sprød overflade. 

Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber. 

Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
  • 100 g grønne asparges, skåret i mindre stykker
  • 30 g smør
  • 20 g bacon i skiver
  • 20 g Parmigiano Reggiano-ost

START MADLAVNINGEN

Læg bacon på en bageplade, og sæt den i ovnen ved 160 °C, indtil den får en sprød overflade. 

Kog tortellini i rigeligt vand tilsat salt i henhold til anvisningen på pakken, og sautér i mellemtiden asparges i smørret. Smag til med salt og peber. 

Hæld vandet fra i et dørslag, og bland tortellini med Parmigiano Reggiano-ost. Pynt med den sprødstegte bacon.