Tortellini med lufttørret skinke og ost med smør og salvie
Ingredienser
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 2 spsk. smør
- 3 salvieblade, fint strimlet
- Parmigiano Reggiano-ost
- 4 tynde skiver lufttørret skinke
- 4 stykker ristet baguette
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Kog tortellini al dente i henhold til anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
Varm smør og salvie op i en stor sauterpande ved medium varme, indtil smørret er smeltet.
Tilsæt tortellini, Parmigiano Reggiano-ost, og krydr med salt og peber efter smag.
Tilbered brødcroutonerne med den lufttørrede skinke.
Servér tortellini med croutonerne ved siden af.
Varm smør og salvie op i en stor sauterpande ved medium varme, indtil smørret er smeltet.
Tilsæt tortellini, Parmigiano Reggiano-ost, og krydr med salt og peber efter smag.
Tilbered brødcroutonerne med den lufttørrede skinke.
Servér tortellini med croutonerne ved siden af.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
- 2 spsk. smør
- 3 salvieblade, fint strimlet
- - Parmigiano Reggiano-ost
- 4 tynde skiver lufttørret skinke
- 4 stykker ristet baguette
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Kog tortellini al dente i henhold til anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
Varm smør og salvie op i en stor sauterpande ved medium varme, indtil smørret er smeltet.
Tilsæt tortellini, Parmigiano Reggiano-ost, og krydr med salt og peber efter smag.
Tilbered brødcroutonerne med den lufttørrede skinke.
Servér tortellini med croutonerne ved siden af.
Varm smør og salvie op i en stor sauterpande ved medium varme, indtil smørret er smeltet.
Tilsæt tortellini, Parmigiano Reggiano-ost, og krydr med salt og peber efter smag.
Tilbered brødcroutonerne med den lufttørrede skinke.
Servér tortellini med croutonerne ved siden af.