Kartoffelgnocchi med valnøddepesto og sellerisalat
Ingredienser
- 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
- 100 g valnøddekerner
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 30 g smør
- 20 g Parmigiano Reggiano-ost
- 20 g selleri skåret i strimler og selleriblade
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, og i mellemtiden tilberedes valnøddepestoen.
Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet.
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.
Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet.
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
- 100 g valnøddekerner
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 30 g smør
- 20 g Parmigiano Reggiano-ost
- 20 g selleri skåret i strimler og selleriblade
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, og i mellemtiden tilberedes valnøddepestoen.
Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet.
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.
Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet.
I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.