Kartoffelgnocchi med valnøddepesto og sellerisalat

  • 20
  • Let

Kartoffelgnocchi med valnøddepesto og sellerisalat

  • 20
  • Let
Kartoffelgnocchi med valnøddepesto og sellerisalat

Ingredienser

  • 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 100 g valnøddekerner
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 30 g smør
  • 20 g Parmigiano Reggiano-ost
  • 20 g selleri skåret i strimler og selleriblade
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, og i mellemtiden tilberedes valnøddepestoen.

Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet. 

I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 100 g valnøddekerner
  • 50 g ekstra jomfruolivenolie
  • 30 g smør
  • 20 g Parmigiano Reggiano-ost
  • 20 g selleri skåret i strimler og selleriblade
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, og i mellemtiden tilberedes valnøddepestoen.

Blend smeltet smør, ekstra jomfruolivenolie, valnøddekerner, salt og peber i en blender, indtil pestoen får en cremet konsistens og er godt blandet. 

I en gryde bringes vand tilsat salt i kog, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når de kommer op til overfladen, hældes vandet fra gennem et dørslag, gnocchi blandes med pesto og serveres sammen med sellerisalaten.