Kartoffelgnocchi med tomat, spinat, basilikum og Parmigiano Reggiano-ost

  • 40
  • Let

Kartoffelgnocchi med tomat, spinat, basilikum og Parmigiano Reggiano-ost

  • 40
  • Let
Kartoffelgnocchi med tomat, spinat, basilikum og Parmigiano Reggiano-ost

Ingredienser

  • 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 150 g cherrytomater
  • 400 g spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 klat smør
  • Frisk basilikum
  • Grøntsagsbouillon efter behov
  • Parmigiano Reggiano-ost efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at rense spinaten ved at skylle bladene grundigt under rindende, koldt vand, og skær dem derefter i strimler. Skyl også cherrytomaterne, og skær dem i fire dele.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken.

Kom ekstra jomfruolivenolie på en stegepande sammen med et fed hvidløg, og lad det brune. Når hvidløget har fået en gyldenbrun farve, tilsættes cherrytomater og spinat. Lad det simrer ved lav varme i ca. 5 minutter. 

Fjern hvidløget fra panden, tilsæt grøntsagsbouillon, og lad det simre i et par minutter mere.  

Når gnocchi er færdigkogt, hældes vandet fra gennem et dørslag, hvorefter de sauteres på panden sammen med cherrytomater og spinat, og til sidst tilsættes en klat smør samt basilikum. Serveres med rigeligt revet Parmigiano Reggiano-ost.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 150 g cherrytomater
  • 400 g spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 klat smør
  • - Frisk basilikum
  • - Grøntsagsbouillon efter behov
  • - Parmigiano Reggiano-ost efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at rense spinaten ved at skylle bladene grundigt under rindende, koldt vand, og skær dem derefter i strimler. Skyl også cherrytomaterne, og skær dem i fire dele.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken.

Kom ekstra jomfruolivenolie på en stegepande sammen med et fed hvidløg, og lad det brune. Når hvidløget har fået en gyldenbrun farve, tilsættes cherrytomater og spinat. Lad det simrer ved lav varme i ca. 5 minutter. 

Fjern hvidløget fra panden, tilsæt grøntsagsbouillon, og lad det simre i et par minutter mere.  

Når gnocchi er færdigkogt, hældes vandet fra gennem et dørslag, hvorefter de sauteres på panden sammen med cherrytomater og spinat, og til sidst tilsættes en klat smør samt basilikum. Serveres med rigeligt revet Parmigiano Reggiano-ost.