Kartoffelgnocchi ALLA SORRENTINA

  • 40
  • Let

Kartoffelgnocchi ALLA SORRENTINA

  • 40
  • Let
Kartoffelgnocchi ALLA SORRENTINA

Ingredienser

  • 2 pakker kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 1 l tomatpassata
  • 1 fed hvidløg
  • 350 g mozzarella, skåret i ter
  • 50 g Parmigiano Reggiano-ost
  • Basilikum
  • Salt efter behov

START MADLAVNINGEN

Tilbered saucen ved at sautere hvidløg i lidt olie og derefter tilsætte tomatpassata, basilikum og salt.

Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.

Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.

Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.

Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 2 pakker kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
  • 1 l tomatpassata
  • 1 fed hvidløg
  • 350 g mozzarella, skåret i ter
  • 50 g Parmigiano Reggiano-ost
  • - Basilikum
  • - Salt efter behov

START MADLAVNINGEN

Tilbered saucen ved at sautere hvidløg i lidt olie og derefter tilsætte tomatpassata, basilikum og salt.

Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.

Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.

Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.

Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.