Kartoffelgnocchi ALLA SORRENTINA
Ingredienser
- 2 pakker kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
- 1 l tomatpassata
- 1 fed hvidløg
- 350 g mozzarella, skåret i ter
- 50 g Parmigiano Reggiano-ost
- Basilikum
- Salt efter behov
START MADLAVNINGEN
Tilbered saucen ved at sautere hvidløg i lidt olie og derefter tilsætte tomatpassata, basilikum og salt.
Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.
Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.
Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.
Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.
Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.
Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.
Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.
Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 2 pakker kartoffelgnocchi fra Giovanni Rana
- 1 l tomatpassata
- 1 fed hvidløg
- 350 g mozzarella, skåret i ter
- 50 g Parmigiano Reggiano-ost
- - Basilikum
- - Salt efter behov
START MADLAVNINGEN
Tilbered saucen ved at sautere hvidløg i lidt olie og derefter tilsætte tomatpassata, basilikum og salt.
Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.
Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.
Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.
Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.
Forvarm ovnen til 200 °C. I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en gryde, hvorefter gnocchi tilsættes og koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag.
Kom gnocchi i et ovnfast fad, tilsæt tomatsauce og revet Parmigiano Reggiano-ost.
Til sidst kommes mozzarellatern og lidt frisk basilikum på.
Sæt gnocchi alla sorrentina i ovnen ved grillfunktion i 5 minutter ved 250 °C. Tag fadet ud af ovnen, og servér retten varm, når osten er smeltet og kan trækkes i tråde.