Tortelloni med fetaost & oliven med middelhavscrumble
Ingredienser
- 1 pakke skinke og mozarella fra Giovanni Rana
- 6 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 15 g skyllede kapers
- 4 sorte udstenede og hakkede oliven
- 4 hakkede soltørrede tomater
- 18 g hakket persille
- 8 hakkede ansjosfileter
- 1 tsk tørret oregano
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
I en stor skål blandes kapers, oliven, soltørrede tomater, persille, ansjoser, oregano og ekstra jomfruolivenolie. Smag til med peber, men tilsæt ikke salt, da grøntsagerne allerede er salte.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke skinke og mozarella fra Giovanni Rana
- 6 spsk. ekstra jomfruolivenolie
- 15 g skyllede kapers
- 4 sorte udstenede og hakkede oliven
- 4 hakkede soltørrede tomater
- 18 g hakket persille
- 8 hakkede ansjosfileter
- 1 tsk tørret oregano
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
I en stor skål blandes kapers, oliven, soltørrede tomater, persille, ansjoser, oregano og ekstra jomfruolivenolie. Smag til med peber, men tilsæt ikke salt, da grøntsagerne allerede er salte.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.
I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.