Tortelloni med fetaost & oliven med middelhavscrumble

  • 10
  • Let

Tortelloni med fetaost & oliven med middelhavscrumble

  • 10
  • Let
Tortelloni med fetaost & oliven med middelhavscrumble

Ingredienser

  • 1 pakke tortelloni med fetaost & oliven fra Giovanni Rana
  • 6 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 15 g skyllede kapers
  • 4 sorte udstenede og hakkede oliven
  • 4 hakkede soltørrede tomater
  • 18 g hakket persille
  • 8 hakkede ansjosfileter
  • 1 tsk tørret oregano
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

I en stor skål blandes kapers, oliven, soltørrede tomater, persille, ansjoser, oregano og ekstra jomfruolivenolie. Smag til med peber, men tilsæt ikke salt, da grøntsagerne allerede er salte. 

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke tortelloni med fetaost & oliven fra Giovanni Rana
  • 6 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 15 g skyllede kapers
  • 4 sorte udstenede og hakkede oliven
  • 4 hakkede soltørrede tomater
  • 18 g hakket persille
  • 8 hakkede ansjosfileter
  • 1 tsk tørret oregano
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

I en stor skål blandes kapers, oliven, soltørrede tomater, persille, ansjoser, oregano og ekstra jomfruolivenolie. Smag til med peber, men tilsæt ikke salt, da grøntsagerne allerede er salte. 

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni i skålen og bland det. Tilsæt også lidt af kogevandet for at fortynde saucen, hvis det er nødvendigt. Servér.