Rana-M-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_6640-750x1200.jpg

Ricotta & Spenat ravioli med citron-chili-mandelsmör

  • 10
  • Middelsvær

Ricotta & Spenat ravioli med citron-chili-mandelsmör

  • 10
  • Middelsvær
Ricotta & Spenat ravioli med citron-chili-mandelsmör
Rana-D-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_6640-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke Rana ravioli Ricotta & Spinat
  • 50 g smør
  • 1 økologisk citron (skal og saft)
  • 1 rød chilipeber (finthakket)
  • 2 spsk mandler (hakkede eller mandelspåner)
  • Salt og peber
  • Persille som pynt

START MADLAVNINGEN

Riv citronskal. Smelt smørret i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt citronsaft og finthakket chilipeber. Lad det simre i et par minutter, indtil smørret er duftende, og tilsæt derefter citronskal. Hak mandlerne og rist dem derefter på en tør stegepande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune og duftende.  Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Hæld pastaen i stegepanden med smørret og bland forsigtigt, så alle pastapuderne er dækket af citronsmørret. Drys de ristede mandler over pastaen og smag til med salt og sort peber.
Pynt med frisk persille, hvis du kan lide det. 
Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke Rana ravioli Ricotta & Spinat
  • 50 g smør
  • 1 økologisk citron (skal og saft)
  • 1 rød chilipeber (finthakket)
  • 2 spsk mandler (hakkede eller mandelspåner)
  • - Salt og peber
  • - Persille som pynt

START MADLAVNINGEN

Riv citronskal. Smelt smørret i en stor stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt citronsaft og finthakket chilipeber. Lad det simre i et par minutter, indtil smørret er duftende, og tilsæt derefter citronskal. Hak mandlerne og rist dem derefter på en tør stegepande ved middelhøj varme, til de er gyldenbrune og duftende.  Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Hæld pastaen i stegepanden med smørret og bland forsigtigt, så alle pastapuderne er dækket af citronsmørret. Drys de ristede mandler over pastaen og smag til med salt og sort peber.
Pynt med frisk persille, hvis du kan lide det. 
Vær så god.