oro-rosso_750x1200.jpg

Ricotta & Spenat ravoili med krämig parmesansås och zucchini

  • 10
  • Let

Ricotta & Spenat ravoili med krämig parmesansås och zucchini

  • 10
  • Let
Ricotta & Spenat ravoili med krämig parmesansås och zucchini
oro-rosso_1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke RANA ravioli Ricotta & Spinat
  • 200 dl piskefløde
  • 50 g revet Parmigiano Reggiano
  • 1 mellemstor courgette, hakket i små tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 tsk frisk timian (eller 0,5 tsk tørret)
  • Salt og friskkværnet peber efter smag

START MADLAVNINGEN

Forbered saucen:
Lad fløden varme op, men ikke koge, og rør derefter den revne parmesanost i.
Bliv ved med at røre, indtil osten er helt smeltet og saucen er glat. Lad det simre på komfuret i et par minutter. 
Varm lidt olivenolie i en stor stegepande over medium-høj varme.                    Foto 0876
Tilsæt hakket hvidløg og skalotteløg, og svits til det er mørt og duftende, cirka 2-3 minutter. Tilsæt hakket courgette og frisk timian. Steg courgette til den er gylden og blød, cirka 7 minutter. Smag til med salt og peber.
Sæt dem sammen med en af dine yndlings Rana-ravioli. (Ricotta & Spinat, 4 Oste, Tomat & Mozzarella, Gorgonzola, Koldrøget Laks, Brasato ). 
Kog RANA-raviolien efter anvisning på pakken. Læg saucen i bunden af tallerkenen, derefter raviolien og top med timian og courgetteblanding. Vær så god.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA ravioli Ricotta & Spinat
  • 200 dl piskefløde
  • 50 g revet Parmigiano Reggiano
  • 1 mellemstor courgette, hakket i små tern
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 1 lille skalotteløg, finthakket
  • 1 tsk frisk timian (eller 0,5 tsk tørret)
  • - Salt og friskkværnet peber efter smag

START MADLAVNINGEN

Forbered saucen:
Lad fløden varme op, men ikke koge, og rør derefter den revne parmesanost i.
Bliv ved med at røre, indtil osten er helt smeltet og saucen er glat. Lad det simre på komfuret i et par minutter. 
Varm lidt olivenolie i en stor stegepande over medium-høj varme.                    Foto 0876
Tilsæt hakket hvidløg og skalotteløg, og svits til det er mørt og duftende, cirka 2-3 minutter. Tilsæt hakket courgette og frisk timian. Steg courgette til den er gylden og blød, cirka 7 minutter. Smag til med salt og peber.
Sæt dem sammen med en af dine yndlings Rana-ravioli. (Ricotta & Spinat, 4 Oste, Tomat & Mozzarella, Gorgonzola, Koldrøget Laks, Brasato ). 
Kog RANA-raviolien efter anvisning på pakken. Læg saucen i bunden af tallerkenen, derefter raviolien og top med timian og courgetteblanding. Vær så god.