Spaghettoni med aubergine og saltet ricottaost
Ingredienser
- 1 pakke spaghettoni fra Giovanni Rana
- 1 fed hvidløg
- 350 g aubergine
- 200 g saltet ricottaost
- Fennikelkviste
- Ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Skær auberginen i tern, pensl med lidt olie, og steg den derefter på en varm pande i 4-5 minutter. Tilsæt salt.
I en stor gryde bringes vand tilsat salt i kog, og spaghettoni koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.
Krydr ricottaosten med en knivspids salt, peber og en stråle ekstra jomfruolivenolie, og bland, så der fås en cremet konsistens.
Kom spaghettoni på panden, sautér den sammen med auberginen, og tilsæt derefter ricotta og friskkværnet sort peber. Tilsæt eventuelt lidt af pastaens kogevand for at fortynde, og rør rundt.
Pynt med fennikelkviste, og servér straks.
I en stor gryde bringes vand tilsat salt i kog, og spaghettoni koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.
Krydr ricottaosten med en knivspids salt, peber og en stråle ekstra jomfruolivenolie, og bland, så der fås en cremet konsistens.
Kom spaghettoni på panden, sautér den sammen med auberginen, og tilsæt derefter ricotta og friskkværnet sort peber. Tilsæt eventuelt lidt af pastaens kogevand for at fortynde, og rør rundt.
Pynt med fennikelkviste, og servér straks.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke spaghettoni fra Giovanni Rana
- 1 fed hvidløg
- 350 g aubergine
- 200 g saltet ricottaost
- - Fennikelkviste
- - Ekstra jomfruolivenolie
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Skær auberginen i tern, pensl med lidt olie, og steg den derefter på en varm pande i 4-5 minutter. Tilsæt salt.
I en stor gryde bringes vand tilsat salt i kog, og spaghettoni koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.
Krydr ricottaosten med en knivspids salt, peber og en stråle ekstra jomfruolivenolie, og bland, så der fås en cremet konsistens.
Kom spaghettoni på panden, sautér den sammen med auberginen, og tilsæt derefter ricotta og friskkværnet sort peber. Tilsæt eventuelt lidt af pastaens kogevand for at fortynde, og rør rundt.
Pynt med fennikelkviste, og servér straks.
I en stor gryde bringes vand tilsat salt i kog, og spaghettoni koges i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.
Krydr ricottaosten med en knivspids salt, peber og en stråle ekstra jomfruolivenolie, og bland, så der fås en cremet konsistens.
Kom spaghettoni på panden, sautér den sammen med auberginen, og tilsæt derefter ricotta og friskkværnet sort peber. Tilsæt eventuelt lidt af pastaens kogevand for at fortynde, og rør rundt.
Pynt med fennikelkviste, og servér straks.