Rana-M-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_6764-750x1200.jpg

Tortelloni med kylling, spinat og flødesauce

  • 40
  • Let

Tortelloni med kylling, spinat og flødesauce

  • 40
  • Let
Tortelloni med kylling, spinat og flødesauce
Rana-D-2024_04_11_GERMAN_FREESTYLE_CC_6764-1920x800.jpg

Ingredienser

  • 1 pakke RANA Ravioli Ricotta & Spinat eller Tortelloni Funghi
  • 1 kyllingebryst
  • 50 g frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mælk
  • 1 basilikum kvist
  • 1,5 dl fløde
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • 1 spsk smør

START MADLAVNINGEN

Bland knust hvidløg, mælk, basilikumkvist, peber og et skvæt olivenolie i en skål. Læg kyllingebrystet i en plastikpose og hæld marinaden over. Forsegl posen og lad den marinere i mindst en halv time i køleskabet. 
Fjern kyllingebrystet fra marinaden og tør det let af. Varm en stegepande op med lidt olivenolie ved middelhøj varme og steg kyllingebrystet i cirka 20 minutter, vend det af og til. Tilsæt salt og peber efter smag og en spiseskefuld smør mod slutningen af stegetiden. Steg til kyllingen er gennemstegt og gyldenbrun. 
Pak det stegte kyllingebryst ind i aluminiumsfolie og lad det hvile. Kog ravioli efter anvisningerne på pakken. Tøm vandet og sæt det til side. Skær kyllingebrystet i tynde skiver. I en stor gryde opvarmes fløden ved middelhøj varme, indtil den begynder at simre. Tilsæt den kogte ravioli og rør forsigtigt, indtil alt er dækket af cremefraiche. Server på tallerkener sammen med kyllingespinatbladene. Pynt med en kvist basilikum og friskkværnet sort peber.  Vær så god

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke RANA Ravioli Ricotta & Spinat eller Tortelloni Funghi
  • 1 kyllingebryst
  • 50 g frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl mælk
  • 1 basilikum kvist
  • 1,5 dl fløde
  • - Olivenolie
  • - Salt og peber
  • 1 spsk smør

START MADLAVNINGEN

Bland knust hvidløg, mælk, basilikumkvist, peber og et skvæt olivenolie i en skål. Læg kyllingebrystet i en plastikpose og hæld marinaden over. Forsegl posen og lad den marinere i mindst en halv time i køleskabet. 
Fjern kyllingebrystet fra marinaden og tør det let af. Varm en stegepande op med lidt olivenolie ved middelhøj varme og steg kyllingebrystet i cirka 20 minutter, vend det af og til. Tilsæt salt og peber efter smag og en spiseskefuld smør mod slutningen af stegetiden. Steg til kyllingen er gennemstegt og gyldenbrun. 
Pak det stegte kyllingebryst ind i aluminiumsfolie og lad det hvile. Kog ravioli efter anvisningerne på pakken. Tøm vandet og sæt det til side. Skær kyllingebrystet i tynde skiver. I en stor gryde opvarmes fløden ved middelhøj varme, indtil den begynder at simre. Tilsæt den kogte ravioli og rør forsigtigt, indtil alt er dækket af cremefraiche. Server på tallerkener sammen med kyllingespinatbladene. Pynt med en kvist basilikum og friskkværnet sort peber.  Vær så god