SE-Ravioli-Funghi-Porcini.png
Traditionel

Ravioli Karljohansvamp

Lad svampene forbedre smagsoplevelsen af hver eneste bid.
Svampene er tilberedt i vores køkkener på Giovanni Ranas unikke måde. Det garanterer vi.

  • 3 Minutter Tilberedningstid
  • 2 Portioner
  • 265 Kalorier Per 100g
  • 100% naturlige ingredienser, opskrift uden konserveringsmidler og fremstillet af friske æg.

INGREDIENSER

Fyld 52%: supper (og relaterede svampe) 15%, vegetabilske fibre, ricotta (valle, mælk, salt), tørrede svampe (Agaricus bisporus) 9%, rasp (hvedemel, vand, salt, gær), mozzarellaost, mascarponeost, stivelse, solsikkeolie, løg, vallepulver, hvidvin, naturlige smagsstoffer (indeholder mælk, byg og hvede), salt, persille, laktose, hvidløgspulver

skummetmælkspulver, sort peber.

Pasta 48%: hvedemel, æg 30%, durum hvedemel.

Produceret på en fabrik, der også håndterer krebsdyr, fisk, nødder, bløddyr, sennep, sojabønner, selleri.



Allergener: Se ingredienser med fed skrift.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    1116 kJ / 265 kcal
  • Fedt
    6.6g
    Mættede fedtsyrer
    2.4g
  • Kulhydrater
    41g
    Sukkerarter
    4g
  • Protein
    8.5g
  • Salt
    1.3g