Ravioli med karljohansvampe med svampe og trøffel

  • 10
  • Let

Ravioli med karljohansvampe med svampe og trøffel

  • 10
  • Let
Ravioli med karljohansvampe med svampe og trøffel

Ingredienser

  • 1 pakke ravioli med karljohansvampe fra Giovanni Rana
  • 250 g kastanjesvampe, renset og skåret i skiver
  • 60 g smør
  • 30 g Parmigiano Reggiano-ost
  • 20 g trøffelpaté eller trøffelflage
  • Timian
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Kog ravioli i rigeligt vand tilsat salt i 3 minutter. 

I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian. 

Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost. 

Pynt retten med trøffelflager.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke ravioli med karljohansvampe fra Giovanni Rana
  • 250 g kastanjesvampe, renset og skåret i skiver
  • 60 g smør
  • 30 g Parmigiano Reggiano-ost
  • 20 g trøffelpaté eller trøffelflage
  • - Timian
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Kog ravioli i rigeligt vand tilsat salt i 3 minutter. 

I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian. 

Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost. 

Pynt retten med trøffelflager.