Ravioli med karljohansvampe med svampe og trøffel
Ingredienser
- 1 pakke ravioli med karljohansvampe fra Giovanni Rana
- 250 g kastanjesvampe, renset og skåret i skiver
- 60 g smør
- 30 g Parmigiano Reggiano-ost
- 20 g trøffelpaté eller trøffelflage
- Timian
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Kog ravioli i rigeligt vand tilsat salt i 3 minutter.
I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost.
Pynt retten med trøffelflager.
I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost.
Pynt retten med trøffelflager.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke ravioli med karljohansvampe fra Giovanni Rana
- 250 g kastanjesvampe, renset og skåret i skiver
- 60 g smør
- 30 g Parmigiano Reggiano-ost
- 20 g trøffelpaté eller trøffelflage
- - Timian
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Kog ravioli i rigeligt vand tilsat salt i 3 minutter.
I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost.
Pynt retten med trøffelflager.
I mellemtiden sauteres svampene i smørret, tilsæt salt, peber og frisk timian.
Hæld vandet fra i et dørslag, og bland ravioli med svampe og Parmigiano Reggiano-ost.
Pynt retten med trøffelflager.