FETTUCCINI med karljohansvampe og mascarpone

  • 15
  • Let

FETTUCCINI med karljohansvampe og mascarpone

  • 15
  • Let
FETTUCCINI med karljohansvampe og mascarpone

Ingredienser

  • 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
  • 400 g karljohansvampe
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g mascarpone
  • 1 bundt persille
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Skær karljohansvampene i skiver. Varm 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie op i en stor pande, tilsæt hvidløgsfeddet, der er delt i to, og lad det brune i 2 minutter. Fjern hvidløg, tilsæt svampe, hakket persille, krydr med salt og peber, og steg det i ca. 5 minutter, indtil svampene er gyldenbrune. 

Tilsæt mascarpone og smør, læg låg på, og lad det simre i yderligere 5 minutter.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en stor gryde, fettuccini kommes i og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når pastaen er kogt al dente, hældes vandet fra, og den kommes på panden. Tænd komfuret. 

Bland det hurtigt, læg det på et serveringsfad, drys med friskkværnet sort peber, og servér. 

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
  • 400 g karljohansvampe
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g mascarpone
  • 1 bundt persille
  • - Ekstra jomfruolivenolie
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Skær karljohansvampene i skiver. Varm 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie op i en stor pande, tilsæt hvidløgsfeddet, der er delt i to, og lad det brune i 2 minutter. Fjern hvidløg, tilsæt svampe, hakket persille, krydr med salt og peber, og steg det i ca. 5 minutter, indtil svampene er gyldenbrune. 

Tilsæt mascarpone og smør, læg låg på, og lad det simre i yderligere 5 minutter.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en stor gryde, fettuccini kommes i og koges i henhold til anvisningen på pakken. Når pastaen er kogt al dente, hældes vandet fra, og den kommes på panden. Tænd komfuret. 

Bland det hurtigt, læg det på et serveringsfad, drys med friskkværnet sort peber, og servér.