Fettuccini ALFREDO med sprødstegt kylling

  • 25
  • Let

Fettuccini ALFREDO med sprødstegt kylling

  • 25
  • Let
Fettuccini ALFREDO med sprødstegt kylling

Ingredienser

  • 2 pakker fettuccini fra Giovanni Rana
  • 300 g revet Parmigiano Reggiano-ost
  • 200 g smør
  • 2 kyllingebryster uden ben eller skind
  • 1 spsk. hakket persille
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Varm en teflonpande op, og tilsæt en knivspids salt. Når panden er varm, skrues der ned for varmen, og kyllingen kommes på. Dæk med låg. Vend kyllingen efter 8 minutter, dæk igen med låg, og steg i yderligere 8 minutter. 

Tag kyllingebrysterne op af panden, pak dem ind i aluminiumsfolie, og lad dem hvile i 5-6 minutter.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.  Når de er færdige, kommes de over i en glasskål. Brug en madpincet, og hæld ikke alt kogevandet ud. Gem et glas kogevand. 

Sæt skålen til side et par minutter, smelt smørret i en stegepande, og tilsæt strimlet kylling. Steg den ved medium varme i 3-4 minutter, indtil den er sprød og gyldenbrun. 

Tag skålen med fettuccini, og kom halvdelen af smørret og halvdelen af Parmigiano Reggiano-osten i. Bland det, og gentag proceduren, indtil du har brugt alt smørret og Parmigiano Reggiano-osten (tilsæt eventuelt mere kogevand for at gøre saucen cremet). 

Servér fettuccini med en klat smør, og bland den med sprødstegt kylling, hakket persille, friskkværnet sort peber og revet Parmigiano Reggiano-ost efter smag.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 2 pakker fettuccini fra Giovanni Rana
  • 300 g revet Parmigiano Reggiano-ost
  • 200 g smør
  • 2 kyllingebryster uden ben eller skind
  • 1 spsk. hakket persille
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Varm en teflonpande op, og tilsæt en knivspids salt. Når panden er varm, skrues der ned for varmen, og kyllingen kommes på. Dæk med låg. Vend kyllingen efter 8 minutter, dæk igen med låg, og steg i yderligere 8 minutter. 

Tag kyllingebrysterne op af panden, pak dem ind i aluminiumsfolie, og lad dem hvile i 5-6 minutter.

I mellemtiden bringes vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.  Når de er færdige, kommes de over i en glasskål. Brug en madpincet, og hæld ikke alt kogevandet ud. Gem et glas kogevand. 

Sæt skålen til side et par minutter, smelt smørret i en stegepande, og tilsæt strimlet kylling. Steg den ved medium varme i 3-4 minutter, indtil den er sprød og gyldenbrun. 

Tag skålen med fettuccini, og kom halvdelen af smørret og halvdelen af Parmigiano Reggiano-osten i. Bland det, og gentag proceduren, indtil du har brugt alt smørret og Parmigiano Reggiano-osten (tilsæt eventuelt mere kogevand for at gøre saucen cremet). 

Servér fettuccini med en klat smør, og bland den med sprødstegt kylling, hakket persille, friskkværnet sort peber og revet Parmigiano Reggiano-ost efter smag.