FETTUCCINI med laks og citroncremesauce
Ingredienser
- 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
- 300 g laks i skiver
- 1 skalotteløg
- Saft og skal fra en halv citron
- 40 g smør
- 200 ml fløde
- Ekstra jomfruolivenolie
- Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Start med at koge fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.
I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern.
Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.
Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme.
Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce.
Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.
Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken.
I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern.
Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.
Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme.
Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce.
Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.
Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken.
Ingredienser
Antal portioner
-
+
- 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
- 300 g laks i skiver
- 1 skalotteløg
- - Saft og skal fra en halv citron
- 40 g smør
- 200 ml fløde
- - Ekstra jomfruolivenolie
- - Salt og peber efter behov
START MADLAVNINGEN
Start med at koge fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.
I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern.
Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.
Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme.
Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce.
Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.
Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken.
I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern.
Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.
Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme.
Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce.
Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.
Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken.