FETTUCCINI med laks og citroncremesauce

  • 15
  • Let

FETTUCCINI med laks og citroncremesauce

  • 15
  • Let
FETTUCCINI med laks og citroncremesauce

Ingredienser

  • 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
  • 300 g laks i skiver
  • 1 skalotteløg
  • Saft og skal fra en halv citron
  • 40 g smør
  • 200 ml fløde
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at koge fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.

I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern. 

Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.   

Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme. 

Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce. 

Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.  

Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken. 

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke fettuccini fra Giovanni Rana
  • 300 g laks i skiver
  • 1 skalotteløg
  • - Saft og skal fra en halv citron
  • 40 g smør
  • 200 ml fløde
  • - Ekstra jomfruolivenolie
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Start med at koge fettuccini i henhold til anvisningen på pakken.

I mellemtiden fjerner du skindet fra laksen og skærer den i tern. 

Kom lidt ekstra jomfruolivenolie på en pande, og svits skalotteløgene i et par minutter.   

Tilsæt derefter laksen, og lad den svitse med i et par sekunder ved svag varme. 

Så snart fettuccini er kogt al dente, hældes vandet fra gennem et dørslag. Gem lidt af kogevandet, og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt laks, fløde, revet citronskal og citronsaft, krydr med salt og peber, og hæld lidt af kogevandet i – kun det, der skal til for at danne en tyk sauce. 

Tænd for komfuret ved svag varme, og rør alle ingredienserne grundigt sammen i et par minutter, så de blandes godt.  

Servér pastaen varmt og cremet på en tallerken.