Tortellini med lufttørret skinke og ost med valnødder, skinke og timian

  • 10
  • Let

Tortellini med lufttørret skinke og ost med valnødder, skinke og timian

  • 10
  • Let
Tortellini med lufttørret skinke og ost med valnødder, skinke og timian

Ingredienser

  • 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
  • 110 g skinke, skåret groft
  • 100 g hakkede valnødder
  • 55 g smør
  • 2 kviste timian
  • Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Smelt smørret i en stor sauterpande. Tilsæt skinke, og steg det sprødt i 2 minutter. Tilsæt halvdelen af valnødderne og en timiankvist, krydr med friskkværnet sort peber, og rør i 1 minut.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.

Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke tortellini med lufttørret skinke og ost fra Giovanni Rana
  • 110 g skinke, skåret groft
  • 100 g hakkede valnødder
  • 55 g smør
  • 2 kviste timian
  • - Parmigiano Reggiano-ost, valgfrit
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Smelt smørret i en stor sauterpande. Tilsæt skinke, og steg det sprødt i 2 minutter. Tilsæt halvdelen af valnødderne og en timiankvist, krydr med friskkværnet sort peber, og rør i 1 minut.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet. Kom tortelloni på panden, og rør i 1 minut. Tilsæt til sidst et par spsk. af kogevandet for at fortynde saucen.

Pynt med resten af valnødderne og timian. Servér. Parmigiano Reggiano-ost kan tilsættes efter ønske.