ricotta-spinaci.png
Tradizionali

RAVIOLI RICOTTA & SPINACHI

Frisk ægpasta fyldt med cremet ricotta og spinat. En lækker delikatesse, der kombinerer traditionel italiensk æggepasta med et vidunderligt cremet fyld.

  • 2 Minutter Tilberedningstid
  • 2 Portioner
  • 239 Kalorier Per 100g

Vi vil gerne have, at du skal vide, at vi bruger friske æg fra høns, der fodres med en streng plantebaseret kost uden syntetiske farvestoffer til vores pasta. Vi bruger aldrig konserveringsmidler, hydrogenerede fedtstoffer, GMO-ingredienser eller kunstige farver og smagsstoffer.

INGREDIENSER

Fyld 58%: ricotta ost 40% (valle, mælk, salt), spinat 15%, mascarpone ost, vallepulver, fløde (indeholder mælk), Parmigiano Reggiano-ost BOB*, brødkrummer (hvedemel, vand, salt, gær), solsikkeolie, salt, naturlige aromaer, hvedefibre, hvidløg. Pasta 42%: hvedemel, æg 30%, durumhvede semulje. *BOB: beskyttet oprindelsesbetegnelse. Kan indeholde nødder, fisk, krebsdyr, bløddyr, sennep, soja, selleri.

ALLERGENER: se ingredienser med fed skrift.

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    1001 kJ / 239 kcal
  • Fedt
    9.9g
    Mættede fedtsyrer
    4.8g
  • Kulhydrater
    26g
    Sukkerarter
    5.9g
  • Protein
    9.2g
  • Salt
    1g
  • Fibers
    4.9g