SE-Tortelloni-ricotta-e-spinaci.png
Traditionel

Tortelloni Ricotta & Spinat

Allerede ved den første bid lægger du mærke til konsistensen og aromaen af frisk bladspinat og ricottaens sødme. En perfekt harmoni.

  • 2 Minutter Tilberedningstid
  • 2 Portioner
  • 274 Kalorier Per 100g
  • 100% naturlige ingredienser, opskrift uden konserveringsmidler og fremstillet af friske æg.

INGREDIENSER

Fyld 53%: spinat 26%, ricotta 23% (valle, mælk, salt), vegetabilsk fiber, fløde, brødkrummer (blødt hvedemel, vand, salt, gær), solsikkeolie, mascarponeost, Parmigiano Reggiano ost, smør, vallepulver, stivelse, salt, naturlige smagsstoffer (indeholder mælk, hvede og byg), sukker, hvidløg.

Pasta 47%: hvedemel, æg 30%, durum hvedemel.

 

Produceret på en fabrik, der også håndterer krebsdyr, fisk, nødder, bløddyr, sennep, sojabønner, selleri.

Allergener: Se ingredienser med fed skrift.

 

NÄRINGSDEKLARATION PER 100G

  • Energiindhold
    1147 kJ / 274 kcal
  • Fedt
    11g
    Mættede fedtsyrer
    5.8g
  • Kulhydrater
    33g
    Sukkerarter
    4.1g
  • Protein
    10.5g
  • Salt
    1.2g