Ravioli med 4 slags ost med karamelliserede pærer, hasselnødder og timian

  • 15
  • Let

Ravioli med 4 slags ost med karamelliserede pærer, hasselnødder og timian

  • 15
  • Let
Ravioli med 4 slags ost med karamelliserede pærer, hasselnødder og timian

Ingredienser

  • 1 pakke ravioli med 4 slags ost fra Giovanni Rana
  • 70 g smør
  • 40 g farin
  • 1 pære i skiver
  • 1 fed hvidløg
  • 36 g hasselnøddeflager
  • 2 kviste timian
  • Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Smelt smørret i en stor sauterpande ved middelhøj varme. Tilsæt pærerne, og drys sukker over. Lad det simre uden omrøring i 2-3 minutter, indtil overfladen er gyldenbrun. Vend hver pæreskive, og lad det simre, indtil overfladen er gyldenbrun. Smag til med friskkværnet sort peber, og hold alt varmt. 

Smelt resten af smørret på en anden pande sammen med hvidløgsfeddet i 1 minut.  Tilsæt halvdelen af hasselnødderne og 1 timiankvist, og lad det simre i 2 minutter.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.

Kom ravioli og de karamelliserede pærer i panden sammen med hasselnødder, og rør forsigtigt. Tilsæt eventuelt lidt af kogevandet for at fortynde saucen. 

Pynt med resten af hasselnødderne og timian. Smag til med friskkværnet sort peber.

Ingredienser

Antal portioner
- +
  • 1 pakke ravioli med 4 slags ost fra Giovanni Rana
  • 70 g smør
  • 40 g farin
  • 1 pære i skiver
  • 1 fed hvidløg
  • 36 g hasselnøddeflager
  • 2 kviste timian
  • - Salt og peber efter behov

START MADLAVNINGEN

Smelt smørret i en stor sauterpande ved middelhøj varme. Tilsæt pærerne, og drys sukker over. Lad det simre uden omrøring i 2-3 minutter, indtil overfladen er gyldenbrun. Vend hver pæreskive, og lad det simre, indtil overfladen er gyldenbrun. Smag til med friskkværnet sort peber, og hold alt varmt. 

Smelt resten af smørret på en anden pande sammen med hvidløgsfeddet i 1 minut.  Tilsæt halvdelen af hasselnødderne og 1 timiankvist, og lad det simre i 2 minutter.

I mellemtiden koges tortelloni i henhold til anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem et dørslag, og gem lidt af kogevandet.

Kom ravioli og de karamelliserede pærer i panden sammen med hasselnødder, og rør forsigtigt. Tilsæt eventuelt lidt af kogevandet for at fortynde saucen. 

Pynt med resten af hasselnødderne og timian. Smag til med friskkværnet sort peber.